Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Новорічний час – це час здійснення мрій і бажань!
AA

Новорічний час – це час здійснення мрій і бажань!

Не встигли діти оговтатись від подарунків, солодощів та гостей, які завітали до нас на Свято Миколая, як вже на наступний день адміністрація ЮУ АЕС розпочали організацію до Нового року: поїздка до м. Миколаїва на виставу-казку Російського драматичного театру.

Поїздка відбулась  відбулась в комфортабельному автобусі, виділили кошти на придбання змінного взуття для дітей. І справді неочікуваний  подарунок  зробив Кім Віссаріон Володимирович, депутат Миколаївської обласної ради, директор ЮУ АЕС – одинадцять  мобільних  телефонів для розмов з рідними, друзями. Світ новітніх технологій – мобільного зв’язку дійшов і до наших стін.

Щиро дякують діти за розуміння їх дитячих бажань

Новий рік стукає в двері, тому діти почали святкувати його ще в неділю, коли за участі Миколаївської дитячої обласної громадської організації «Ти - особливий» діти побували на виставі. Додому вони принесли кожен по подарунку. І діти дійсно відчули доброту і тепло сердець дорослих, турботу про них.

На свято Нового року до дітей завітали отець Олександр (настоятель Російської православної Церкви) і отець Ігор (настоятель греко-католицької церкви). З їх Божим словом, благословенням дітей прийшли в заклад солодощі, плазмовий телевізор, посуд для обіду і багато інших речей на радість дітям.

З подарунками на дитячий ранок прийшли Копищик  Ігор Петрович з заступником (начальник МРЕО), Котовська Марина Сергіївна, Махова Ірина В'ячеславівна з колегами (міський форум).

З привітаннями завітали до нас співробітники Приватбанку, підприємці, які допомагають одягати дітей Лесів Валентина Василівна (магазин «Фортуна»), Назарова Валентина Миколаївна (магазин «Салон штор»).

Ці чуйні люди, які завжди приходять на допомогу. Завдяки їм діти отримують не тільки подарунки, але й святковий настрій та розуміння того, що про них дбають. І це відроджує в душі надію, прагнення до кращого життя.

Свято – в розпалі!  Чарівна казка вистава завітала в гості! Дід Мороз зі Снігуронькою, Бабуся-Ягуся (вихователь Мякушка Людмила Всеволодівна) створюють  атмосферу  чудового настрою, веселощів і сміху.

Хоровод навколо ялинки зачарував всіх. Брати Меденюк Саша і Данило (4 і 5 років) так майстерно виконували танець, що гості були у захваті.

Під кінець з привітаннями і виступом колективу  завітала молодіжна організація «Наш вибір - життя» (керівник – Ярмолюк В.І.).

Нехай здійсняться мрії і бажання наших дітей, чуйність, турбота, людяність і тепло зігріває їх серця. З Новим роком!

 

Читайте також

Заняття в літньому таборі "Лісова мавка"

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Сьогодні заняття було присвячено цікавій темі тотемів"Природні тотемі - особливо тварини - є си...

В Южноукраїнському історичному музеї відбулося відкриття виставки науково-допоміжного матеріалу «Державність, виборена поколіннями» до Дня Української Державності

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

В Южноукраїнському історичному музеї відбулося відкриття виставки науково-допоміжного матеріалу &laq...

До уваги внутрішньо переміщених осіб, які зареєстровані в Южноукраїнській міській територіальній громади!

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Благодійний фонд «Берегиня Південь» на наступному тижні, а саме: 24.07. та 26.07.2024 з...

Психологічне заняття у відділенні оздоровчо-реабілітаційних послуг

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Знайомилися з поняттям вищих психічних функцій: пам'яті, уваги та мислення, які з віком слабшают...

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 17.07.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Станом на 17 липня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської територіальної гро...

Шановні жителі міста!

Комунальне підприємство «Теплопостачання та водо-каналізаційне господарство»

КП «ТВКГ» повідомляє, що під час планових відключень електропостачання соll – цент...