Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | 26 грудня 2011 року відбулись бюджетні слухання на тему «Бюджет міста Южноукраїнська на 2012 рік»
AA

26 грудня 2011 року відбулись бюджетні слухання на тему «Бюджет міста Южноукраїнська на 2012 рік»

 26 грудня 2011 року в актовій залі загальноосвітньої школи №3 під головуванням міського голови Стуліна А.М. відбулись бюджетні слухання на тему «Бюджет міста Южноукраїнська на 2012 рік». 

Начальником фінансового управління Южноукраїнської міської ради Копайгорою Т.О. був представлено проект міського бюджету на 2012 рік.

Так, на 2012 рік прогнозується забезпечити надходжень до доходної частини міського бюджету в сумі 121,6 млн. грн., із них до загального фонду  - 117,3 млн. грн., до спеціального фонду  - 4,3 млн. грн. Основними доходними джерелами міського бюджету залишаються податок на доходи фізичних осіб, який складає 87% всіх надходжень загального фонду міського бюджету, та плата за землю – 12,1% відповідно. Бюджет розвитку спеціального фонду сформовано за рахунок надходження єдиного податку в сумі 1,8 млн. грн.

Сума офіційних трансфертів (субвенції з державного та обласного бюджетів)  для міста Южноукраїнська на 2012 рік становить 34,2 млн. грн., із них додаткова дотація з державного бюджету на вирівнювання фінансової забезпеченості місцевих бюджетів – 6,0 млн грн., яка направлена на оплату праці працівників бюджетної сфери.

Обсяг видаткової частини загального фонду на 2012 рік розраховано виходячи із прогнозних надходжень та дотації і проектно складає 123,3 млн. грн., із них на утримання бюджетних установ міста  - майже 64,0 млн. грн., на міські програми – 6,6 млн. грн. та вилучення коштів державного бюджету в сумі 52,7 млн. грн, обсяг яких затверджено Законом України  «Про Держаний бюджет на 2012 рік». Треба акцентувати увагу, що в порівнянні з 2011 роком, обсяг вилучення коштів з міського бюджету збільшився на 30,1 млн.грн, або у 2,3 рази.

У 2012 році з міського бюджету пропонується направити кошти за рахунок фінансування міських програм на житлово-комунальне господарство в сумі 4,3 млн. грн., соціальний захист населення  - 1,7 млн. грн., розвиток освіти, культури, спорту та молодіжної політики – 0,3 млн. грн., підтримку засобів масової інформації 0,2 млн. грн., інші міські програми менше 0,1 млн. грн.

Проект рішення «Про бюджет міста Южноукраїнська на 2012 рік» буде представлено для розгляду депутатам Южноукраїнської міської ради на сесії міської ради, яка відбудеться 29 грудня 2011 року.

Дякуємо депутату Южноукраїнської міської ради VI скликання Наталі Черьомухіній за надані фотоматеріали

Читайте також

Заняття в літньому таборі "Лісова мавка"

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Сьогодні заняття було присвячено цікавій темі тотемів"Природні тотемі - особливо тварини - є си...

В Южноукраїнському історичному музеї відбулося відкриття виставки науково-допоміжного матеріалу «Державність, виборена поколіннями» до Дня Української Державності

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

В Южноукраїнському історичному музеї відбулося відкриття виставки науково-допоміжного матеріалу &laq...

До уваги внутрішньо переміщених осіб, які зареєстровані в Южноукраїнській міській територіальній громади!

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Благодійний фонд «Берегиня Південь» на наступному тижні, а саме: 24.07. та 26.07.2024 з...

Психологічне заняття у відділенні оздоровчо-реабілітаційних послуг

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Знайомилися з поняттям вищих психічних функцій: пам'яті, уваги та мислення, які з віком слабшают...

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 17.07.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Станом на 17 липня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської територіальної гро...

Шановні жителі міста!

Комунальне підприємство «Теплопостачання та водо-каналізаційне господарство»

КП «ТВКГ» повідомляє, що під час планових відключень електропостачання соll – цент...