Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | У виконавчому комітеті Южноукраїнської міської ради проходять дні відкритих дверей
AA

У виконавчому комітеті Южноукраїнської міської ради проходять дні відкритих дверей

З 6 по 15 жовтня 2011 року в рамках Європейського тижня місцевої демократії у виконавчому комітеті Южноукраїнської міської ради проходять дні відкритих дверей. Сьогодні, 12 жовтня 2011 року, з роботою управлінь, відділів та служб виконавчого комітету ознайомились делегація старшокласників ЗОШ №4. Ознайомчу екскурсію з доступною розповіддю про діяльність установи провів керуючий справами Ільясов О.Р. Зацікавлено слухали Олександра Раісовича діти в кабінеті міського голови, кабінетах відділу забезпечення депутатської діяльності, зв’язків з громадськістю та ЗМІ, відділу діловодства та контролю, управління економіки, відділу правової експертизи та претензійно-позовної роботи, бухгалтерії та інших відділів.
 На завершення делегація відвідала засідання виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради, школярі стали свідками прийняття вагомих рішень міського значення. 
Сподіваємось, що такі заходи потрібні молоді, оскільки основною їх метою є ознайомлення із завданнями та принципами функціонування системи місцевого самоврядування, правами і можливостями щодо участі у цьому процесі.

 

Читайте також

Відбулася комплексна перевірка Южноукраїнської міської територіальної громади щодо виконання вимог законодавства у сфері цивільного захисту

Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

У період з 23 по 26 квітня 2024 року за розпорядженням голови Миколаївської обласної державної адмін...