Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відбулася 13 сесія Южноукраїнської міської ради
AA

Відбулася 13 сесія Южноукраїнської міської ради

6 жовтня 2011 року відбулася 13 сесія Южноукраїнської міської ради. В роботі сесії взяли учать 33 депутата. До порядку денного включено 45 питань. Рішення прийнято по 40 з них. Дві треті рішень прийнято 31 голосами від загального складу ради.
В рамках проведення Європейського тижня місцевої демократії цього дня виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради проводив день відкритих дверей та запросив всіх бажаючих ознайомитися з роботою депутатського корпусу шостого скликання. На 13 засідання міської ради прийшло майже 200 осіб, переважно люди пенсійного віку, тому основною темою для розмови стало вирішення питань з метою покращення рівня життя.
Найбільша кількість питань представників громади стосувалися соціального забезпечення малозахищених верств населення, ціноутворення, пенсійного забезпечення, роботи комунальних підприємств міста, питань тепло-водопостачання, водовідведення, наданню послуг з прибирання прибудинкових територій, тощо. Також мешканці, які взяли учать у роботі сесії, звернули увагу депутатського корпусу щодо звернення від імені виборців Южноукраїнська до центральних органів влади в Україні щодо стану справ формування бюджету міста на 2012 рік.
Присутні на засіданні ради громадяни звернулися до своїх обранців щодо перегляду тарифів на житлово-комунальні послуги в нашому місті. Питання було негайно включено до порядку денного сесії, та за результатами його розгляду прийнято рішення доручити виконавчому комітету міської ради переглянути нині діючи тарифи в найближчий термін.
  Також під час сесії внесено зміни до бюджету міста Южноукраїнська на 2011 рік, затверджено Регламент Южноукраїнської міської ради 6 скликання у новій редакції, затверджено програму реформування медичного обслуговування населення міста Южноукраїнська, внесено доповнення до програми реформування і розвитку житлово-комунального господарства міста Южноукраїнська на 2010-2014 роки, внесено зміни до комплексної програми профілактики злочинності та вдосконалення системи захисту конституційних прав і свобод громадян в місті Южноукраїнську на 2011-2015 роки, розглянуті та прийняті рішення в галузі регулювання земельних відносин, тощо.

Висловлюємо подяку Ігорю Дудчаку за предоставлені фотоматеріали

Читайте також

Чисте довкілля – запорука здорового способу життя

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

В рамках проведення загального екологічного місячника по прибиранню та благоустрою території Южноукр...