Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | 25 серпня 2011 року відбулася 12 сесія Южноукраїнської міської ради шостого скликання.
AA

25 серпня 2011 року відбулася 12 сесія Южноукраїнської міської ради шостого скликання.

В роботі сесії взяли участь 33 з 36 депутатів,  виконуючий обов’язки начальника Южноукраїнського МВ УВМС України в Миколаївський області Олег Сапельніков, виконуючий обов’язки прокурора міста Віта Денисенко, яка доповіла про стан законності та правопорядку на території нашого міста.

Сесія тривала з 10.00 до 16.00 години. На розгляд міської ради винесено 41 питання. За результатами розгляду прийнято 34 рішення.

Основними питаннями порядку денного були бюджетні. Депутати заслухали звіт начальника фінансового управління міської ради Тетяни Копайгори  про виконання бюджету міста Южноукраїнська за перше півріччя 2011 року і затвердили його.

Було прийнято рішення щодо  зміни до бюджету міста   на 2011 рік. Згідно з ним затверджено субвенцію з обласного бюджету на виконання депутатами обласної ради доручень виборців, відповідно до програм, затверджених на 2011 рік, у сумі 60 тис. грн.

За рахунок перевиконання планових показників бюджету у першому півріччі поточного року було збільшено на 2 млн.300 тис. грн. доходну та видаткову частину головного міського кошторису. Понадпланово отримані за рахунок збільшення власних доходів гроші, за рішенням сесії направлені на оплату енергоносіїв по бюджетним установам, на утримання закладів освіти. Крім того, збільшено обсяги фінансування на міську програму «Турбота» та на утримання  житлово-комунального господарства міста.

12 сесія міської ради шостого скликання відзначена досить знаменною для міста подією. Мешканці Южноукраїнська вже давно наполягали на відновленні роботи міського телебачення і депутати пішли на зустріч бажанням своїх виборців Згідно із рішенням, прийнятим на сесії, створено нову комунальну установу – «Інформаційне агентство «Медіа-Простір».  Головним підрозділом установи буде саме міське телебачення.  . Директором інформаційного агентства призначено Головченко Ірину Володимирівну.


 

Читайте також

Відбулася комплексна перевірка Южноукраїнської міської територіальної громади щодо виконання вимог законодавства у сфері цивільного захисту

Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

У період з 23 по 26 квітня 2024 року за розпорядженням голови Миколаївської обласної державної адмін...

До уваги ветеранів війни, членів їх сімей та членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України!

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

20 березня 2024 року командою Мінветеранів спільно з Товариством Червоного Хреста України запрова...