Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | 10.08.2011 року відбулося засідання виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради
AA

10.08.2011 року відбулося засідання виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради

У середу, 10 серпня, відбулось чергове засідання виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради. Вів його Южноукраїнській міський голова Андрій Стулін. На засіданні було розглянуто 51 питання ( 49 – основних і 2 – було внесено в порядок денний додатково).

По чотирьох питаннях рішення не були прийняті. Зокрема не було затверджено план заходів з енергозбереження в комунальному підприємстві «Теплопостачання та водоканалізаційне господарство» на 2011-2015 роки. Члени виконкому дійшли висновку, що він потребує доопрацювання. 

Інші питання, рішення по яких не були прийняти, стосувались оформленням права власності. 

На засіданні виконкому розглянули низку питань, пов’язаних із житлово-комунальним господарством міста. Було визначено норми вивезення твердих побутових відходів від об’єктів невиробничої сфери, затверджено стандарти адміністративних послуг, що надаються управлінням житлово-комунального господарства та будівництва, затверджено Положення про участь  підприємців, організацій та установ в утриманні будинків, споруд та прибудинкових територій, що належать до комунальної власності і Методику  розрахунку цієї участі, встановлено тарифи для населення на платні послуги по ремонту та встановленню дверцят на поштових скриньках та інш.

На засіданні виконкому було прийняте рішення про заснування Грамоти виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради та пам’ятної медалі з нагоди 20-ї річниці  незалежності України, а також – про нагородження Почесними грамотами виконавчого комітету кращих працівників будівельної галузі міста з нагоди професійного свята.

Рішенням виконкому затверджено акт прийому-передачі  у комунальну власність міста гуртожитку №10 від ВП ЮУАЕС.

 Члени виконкому заслухали також запрошеного на засідання виконуючого обов’язки начальника Южноукраїнського міськвідділу УМВС України в Миколаївській області Олега Сапельнікова. Він доповів про криміногенну ситуацію в місті, боротьбу правоохоронних органів  із незаконним бізнесом по заготовці металобрухту, гральним бізнесом, стихійною торгівлею та інш. 

 

 

 Виконуючий обов’язки начальника ЮУ МВ УМВС України в Миколаївській області Олег Сапельніков

Читайте також

Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VIІI скликання 46 сесії Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VIІI скликання 46&nbs...

Хореографічний колектив Южноукраїнської мистецької школи зайняв III місце в обласному огляді-конкурсі «Джерело юних талантів»

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

В рамках щорічного обласного огляду-конкурсу «Джерело юних талантів» 24 квітня 2024 року...

Вічна пам’ять Герою...

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Знову сумна звістка сколихнула Южноукраїнську територіальну громаду. 18.04.2024 загинув мешканець на...

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 25.04.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

  Станом на 25 квітня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської тери...

Засідання круглого столу по підведенню підсумків проведення заходів до Всесвітнього Дня охорони праці

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Щороку 28 квітня в Україні відзначається Всесвітній день охорони праці. Відповідно до рекомендацій М...