Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Комунальники працюють
AA

Комунальники працюють

  Останній тиждень був для працівників комунальної сфери міста досить напруженим. Вони приводили до ладу зелені насадження  та малі архітектурні форми, займалися плановими ремонтами комунікацій, виправляли аварійні ситуації та робили ще багато чого.

Працівники комунального підприємства «Служба комунального господарства» прибрали з вулиць міста 39 «аварійних» дерев (роботи велися в другому та третьому мікрорайонах), покосили траву у сквері на бульварі Цвіточному, та пропололи квітники на проспекті Леніна та біля центру дитячої та юнацької творчості. Було забетоновано пішохідні доріжки біля буд.9 по вулиці Мира та буд.10 по проспекту Комуністичному. Прибрано стихійне сміттєзвалище  на вулиці Пугачова.

Допомагали СКГ школярі, які відпрацьовують літню трудову практику. Разом із ними було зачищено територію літнього кінотеатру, видалено травичку з пішохідних доріжок та на квітниках біля Будинку побуту «Чайка», критого ринку та на території спортивного комплексу «Олімп».

Спеціалісти комунального підприємства «Житлово- експлуатаційне об’єднання» здебільшого займалися ремонтами. Закінчили ремонт покрівлі на житлових буд. № 3 та 4 по бульвару Шевченко, на буд. 8,9,16 по бульвару Цвіточному, буд. 28 та 30 по Дружбі народів, буд.7 По вулиці Молодіжній. Розпочато капітальний ремонт покрівель ще двох житлових будинків - на бульварі Цвіточному буд 13а, та бульварі Курчатова буд.3

Проведено технічне обслуговування 25 ліфтів,  розпочато капітальний ремонт 9ліфтів і поточний ремонт ще 25 ліфтів.

Відремонтували на цьому тижні сходові клітини в одному з під’їздів будинку 42 по вул. Дружби народів. Такі ж самі роботи розпочали в будинку №3 по вул.Комсомольскій  та в будинку №16 по бульвару Цвіточному. Кошти на придбання матеріалів для ремонту вишукали мешканці цих житлових будинків.

Крім того працівники КПЖЕО провели планово-попереджувальний ремонт внутрішньобудинкових електричних мереж в 22 житлових будинках.

Попіклувались працівники підприємства про покращення побутових умов городян похилого віку та інвалідів. За кошти з міського бюджету для них було встановлено поручні у декількох житлових будинках та один з’їзд для інваліда.

Не менш напружено працював колектив комунального підприємства «Теплопостачання та водо-каналізаційне господарство».  Ним було проведено ремонт ділянки теплових мереж в 75 метрів по бульвару Шевченко і виконано ремонт трьох мережних насосів. Крім того, спеціалістам підприємства довелось ліквідовувати аварійні ситуації на ділянках мережі холодного водопостачання по бульвару Шевченко,  по вулиці Парковій та по вулиці Набережна енергетиків.

Проводились також роботи по ремонту та обслуговуванню внутрішньобудинкових мереж водо- та теплопостачання в житлових будинках №10 та  по вул. Дружби народів, № 11 по вул. Мира,  №№11, 13 та 15 по вул. Енергобудівників, № 15 та № 12 по бульвару Цвіточному, №11, №35 по вул.Набережна Енергетиків, №5 по вул. Молодіжній.

За інформацією наданою директором КП «Служба комунального господарства» В.Жминдою, директором КП «Житлово-експлуатаційне об’єднання» З.Гульман та головним інженером КП «Теплопостачання та водо-каналізаційне господарство» О.Бодрим.

 Підготувала Ірина ГОЛОВЧЕНКО

 

 

 

Читайте також

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 18.07.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

  Станом на 18 липня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської терит...

Пам’ятаємо!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Сьогодні минають роковини загибелі Захисника України, воїна нашої громади, старшого солдата, навідни...

Заняття в літньому таборі "Лісова мавка"

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Сьогодні заняття було присвячено цікавій темі тотемів"Природні тотемі - особливо тварини - є си...

В Южноукраїнському історичному музеї відбулося відкриття виставки науково-допоміжного матеріалу «Державність, виборена поколіннями» до Дня Української Державності

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

В Южноукраїнському історичному музеї відбулося відкриття виставки науково-допоміжного матеріалу &laq...

До уваги внутрішньо переміщених осіб, які зареєстровані в Южноукраїнській міській територіальній громади!

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Благодійний фонд «Берегиня Південь» на наступному тижні, а саме: 24.07. та 26.07.2024 з...

Психологічне заняття у відділенні оздоровчо-реабілітаційних послуг

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Знайомилися з поняттям вищих психічних функцій: пам'яті, уваги та мислення, які з віком слабшают...

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 17.07.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Станом на 17 липня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської територіальної гро...