Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відбулося чергове засідання виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради.
AA

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради.

В середу, 13 липня 2011р. відбулося чергове засідання виконкому Южноукраїнської міської ради.

Усього на черговому засіданні виконкому було розглянуто 19 питань. Попередньо планувалось, що їх буде двадцять, але одне з питань ще до початку засідання було знято із розгляду.

Частина питань, внесених в порядок денний засідання виконкому стосувалась надання дозволу приватним особам, власникам житла на перепланування квартир, та затвердження актів готовності житлових приміщення (квартири)  до експлуатації після проведення перепланування. По всіх розглянутих питаннях прийняті відповідні рішення.

Було розглянуто два питання, які стосувались розміщення приватними структурами на території міста Южноукраїнськ  об’єктів зовнішньої реклами. Вони не знайшли підтримки необхідної кількості голосів членів виконкому, а отже рішення з приводу цього не були прийняті. На  думку членів виконкому представлені зразки рекламних об’єктів мають неестетичний вигляд и і не додадуть краси місту.

Не підтримав виконком і проект нової міської програми висвітлення діяльності органів місцевого самоврядування в засобах масової інформації на 2011-2014 роки. За думкою більшості членів виконкому прийняття такого документу на даний час є недоцільним.

На засіданні виконкому затвердили списки дітей і підлітків шкільного віку на  2011-2012  навчальний  рік. Були прийняті рішення ще по низці питань, пов’язаних тим чи іншим чином із долями дітей. Вони стосувались прийняття в дар неповнолітніми часток житла, надання статусу дитини-сироти неповнолітнім, батьки яких позбавлені батьківського піклування та інш.

За рішеннями, прийнятими на цьому засіданні виконкому, зросла черга на отримання житла. На квартирний облік прийнято ще дві родини.

Розглянули члени виконкому питання про визначення комунального підприємства «Житлово - експлуатаційне об’єднання» (КПЖЕО) виконавцем послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій для багатоквартирних житлових будинків міста Южноукраїнська. Згідно із прийнятим ними рішенням, КП ЖЕО надаватиме послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій для багатоквартирних житлових будинків міста Южноукраїнська крім послуг з технічного обслуговування внутрішньобудинкових мереж тепло-, водопостачання і зливної каналізації. Керівникові підприємства доручено укласти відповідний договір на виконання таких послуг з Южноукраїнською міською радою .

Головуючий засідання виконкому- міський голова Стулін А.М.

Начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Зворигін С.М.

Члени виконавчого комітету Поліканіна Г.В., Стахорська О.В., Іовіца О.П. (зліва направо)

Начальник відділу архітектури та містобудування виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради (головний архітектор міста)  Накрайніков О.В.

Члени виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради Єжов В.А.,            Богатчук В.А., Кондратенко В.С. (зліва направо)

Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, член виконавчого комітету - Шевчук І.С.


 

Читайте також

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 18.07.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

  Станом на 18 липня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської терит...

Пам’ятаємо!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Сьогодні минають роковини загибелі Захисника України, воїна нашої громади, старшого солдата, навідни...

Заняття в літньому таборі "Лісова мавка"

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Сьогодні заняття було присвячено цікавій темі тотемів"Природні тотемі - особливо тварини - є си...

В Южноукраїнському історичному музеї відбулося відкриття виставки науково-допоміжного матеріалу «Державність, виборена поколіннями» до Дня Української Державності

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

В Южноукраїнському історичному музеї відбулося відкриття виставки науково-допоміжного матеріалу &laq...

До уваги внутрішньо переміщених осіб, які зареєстровані в Южноукраїнській міській територіальній громади!

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Благодійний фонд «Берегиня Південь» на наступному тижні, а саме: 24.07. та 26.07.2024 з...

Психологічне заняття у відділенні оздоровчо-реабілітаційних послуг

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Знайомилися з поняттям вищих психічних функцій: пам'яті, уваги та мислення, які з віком слабшают...

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 17.07.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Станом на 17 липня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської територіальної гро...