Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Дитяче свято «Хай завжди буде сонце!»
AA

Дитяче свято «Хай завжди буде сонце!»

1 червня в комунальному закладі «Центр соціально-психологічної реабілітації дітей Южноукраїнської міської ради» відбулося дитяче свято «Хай завжди буде сонце!!!».

Як відомо, 1 червня - це Міжнародний день захисту дітей, це свято дитинства, адже саме в дитинстві формується світогляд, фізичне та духовне здоров’я. Але водночас, це свято тих, хто завжди поруч з дітьми, хто піклується про них і допомагає твердо стати на ноги. Саме від нас, дорослих, залежить їхнє майбутнє. Закликаємо усіх сьогодні й кожного наступного дня зігрівати теплом і любов’ю кожне дитяче серце, об’єднувати зусилля заради майбутнього!
На свято завітало багато гостей, а саме: голова профсоюзу ЮУ АЕС - Лєщотний Володимир Іванович та помічник депутата обласної ради, генерального директора ЮУ АЕС – Сивобородько Віра Миколаївна, начальник відділу соціального розвитку ВП ЮУ АЕС – Снітков Сергій Михайлович, які подарували 10 путівок для оздоровлення дітей в смт.Рибаковка Миколаївської обл.;
депутат Миколаївської обласної ради - Буйновський Віктор Дмитрович, який подарував діткам сучасний DVD-плеєр;
міський голова – Стулін Андрій Миколайович та заступник міського голови – Качко Світлана Василівна, які привітали всіх вихованців КЗ ЦСПРД зі святом та подарували м'які іграшки.
Кожна дитина має право на освіту і ми, дорослі, повинні допомагати дітям пізнавати такий цікавий світ. Висловлюємо щиру подяку за співпрацю та розуміння всім загальноосвітнім школам нашого міста, які напередодні свята провели благодійну акцію «Не залишаймося байдужими!». В цей день прийшли розділити з нами радість представники ЮЗОШ№4 (Дворецька І.М., соціальний педагог, яка принесла солодощі та книги) та ЮЗОШ№3 (Шахмалієва Н.М., соціальний педагог). А також діти отримали особисте привітання від Кокол Олени Миколаївни, директора ЮЗОШ№3, голови Южноукраїнської міської організації «Партія Регіонів», заступника «Партії Регіонів» Черьомухіної Наталі Миколаївни, депутатів міської ради Сергія Ростиславовича Коломійця та Квасневського Євгена Анатолійовича, Долінського Олександра Анатолійовича – начальника Южноукраїнської МВ ГУ МНС України в Миколаївській обл. Вони презентували дітям картину та солодощі.
Теплими словами та цінним подарунком порадувала дітей директор ПП «Южноукраїнський комбінат харчування», Єрьоменко Валентина Анатоліївна, яка подарувала музичний центр.
Управління праці та соціального страхування, в особі Легкої Людмили Юхимівни, подарували дітям таку необхідну канцелярію.
Солодкий стіл для вихованців Центру організували представники міського форуму.
Звісно, це свято не могло відбутися без людини, яка переживає за кожну дитину нашого Центру, яка не словом, а ділом доводить, що «Чужих дітей не буває» - начальника служби у справах дітей – Басараб Тетяни Миколаївни.
Почесними грамотами та заохочувальними призами відзначили наших вихованців, які брали участь у конкурсі малюнків «Моя Україна – моя Батьківщина», Кипчарська Олена Анатоліївна та Гаврикова Ольга Львівна.
Всіх гостей гостинно зустрічала директор Центру, Мельник Ярослава Богданівна, яка подякувала всім присутнім за допомогу, підтримку та співпрацю
Після офіційних привітань та побажань вихованці Центру представили свої творчі виступи. Але найбільш приємним сюрпризом для дітей став візит веселого клоуна, в образі якого була Шевчук Катерина, яка подарувала дітям свою розважальну програму.
Від імені вихованців та працівників комунального закладу «Центр соціально-психологічної реабілітації дітей Южноукраїнської міської ради» висловлюємо щиру подяку всім, хто не залишився байдужим до долі дітей та приніс в їх життя промінчик світла!!!
 

Читайте також

Відбулася комплексна перевірка Южноукраїнської міської територіальної громади щодо виконання вимог законодавства у сфері цивільного захисту

Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

У період з 23 по 26 квітня 2024 року за розпорядженням голови Миколаївської обласної державної адмін...