Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | До відома суб’єктів господарювання, які здійснюють діяльність на ринку!
AA

До відома суб’єктів господарювання, які здійснюють діяльність на ринку!

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 21.05.2009 №518 «Про утворення місцевих та регіональних галузевих рад підприємців», розпорядження голови Миколаївської обласної державної адміністрації від 23.06.2009 №231-р «Про утворення місцевих та регіональних галузевих рад підприємців», Методичних рекомендацій щодо створення і організації діяльності місцевих та регіональних галузевих рад підприємців, затверджених наказом Державного комітету України з питань регуляторної політики та підприємництва від 03.07.2009 №117, розпорядженням міського голови від 19.08.2009 №147 утворено Раду підприємців з питань діяльності ринків та затверджено її склад.

Типовим положенням про місцеву та регіональну галузеву раду підприємців, яке затверджено постановою Кабінету Міністрів України від 21.05.2009 №518 та Положенням про Раду підприємців з питань діяльності ринків (далі - Рада підприємців), яке затверджено розпорядженням міського голови від 19.08.2009 №147 передбачено,  що склад галузевої ради щороку оновлюється. 

            Суб’єктам підприємницької діяльності, які здійснюють свою діяльність на ринках міста та бажають увійти до складу Ради підприємців необхідно в термін до 18.04.2011 надати до виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради заяви щодо вступу до складу цієї ради. У заяві зазначається: прізвище, ім’я та по батькові (повністю), місце проживання.  Також, підприємцям, які нададуть зазначені заяви, необхідно бути присутніми на засіданні Ради підприємців. 

Для оновлення складу Ради підприємців буде проведено засідання цієї ради, на якому розглянеться зазначене питання.   Інформація щодо дати, часу та місця проведення засідання Ради підприємців буде розміщена на офіційному сайті міста Южноукраїнськ за адресою: www.yujnoukrainsk.mk.ua.  

 

            За довідками звертатися до відділу сприяння підприємництву управління економічного розвитку Южноукраїнської міської ради за адресою: бул. Цвіточний, 9 (1-й поверх), тел. 5-62-00; 2-11-24.

Читайте також

Відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, запобігання корупції, сприяння депутатській діяльності, етики та регламенту

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

18 липня відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань дотримання прав людини, законно...

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 18.07.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

  Станом на 18 липня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської терит...

Пам’ятаємо!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Сьогодні минають роковини загибелі Захисника України, воїна нашої громади, старшого солдата, навідни...

Заняття в літньому таборі "Лісова мавка"

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Сьогодні заняття було присвячено цікавій темі тотемів"Природні тотемі - особливо тварини - є си...

В Южноукраїнському історичному музеї відбулося відкриття виставки науково-допоміжного матеріалу «Державність, виборена поколіннями» до Дня Української Державності

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

В Южноукраїнському історичному музеї відбулося відкриття виставки науково-допоміжного матеріалу &laq...

До уваги внутрішньо переміщених осіб, які зареєстровані в Южноукраїнській міській територіальній громади!

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Благодійний фонд «Берегиня Південь» на наступному тижні, а саме: 24.07. та 26.07.2024 з...