Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Засідання виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради
AA

Засідання виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради

16 березня 2011 року о 14.00 в залі засідань виконкому відбулось засідання виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради. На порядок денний винесено 29 питань, з яких 3 – додаткові; 3 питання знято з порядку денного.

З метою ефективного прогнозування показників фінансово-господарської діяльності зазначених підприємств, оцінки їх фінансового стану, вчасного оперативного реагування і прийняття управлінських рішень, скерованих на зміцнення фінансового стану підприємств, забезпечення їх фінансової стабільності, затверджено фінансові плани  на 2011 рік та плани фондів оплати праці на 2011 рік підприємств комунальної форми власності: комунального підприємства  «Житлово-експлуатаційне об’єднання», комунального підприємства «Теплопостачання та водо-каналізаційне господарство», комунального підприємства «Служба комунального господарства», комунального підприємства «Бюро технічної інвентаризації», комунального підприємства «Архітектурно-проектувальне бюро», редакції газети Южноукраїнської міської ради «Контакт», комунального книготорговельного підприємства «Кобзар».

Погоджено проект міської Програми боротьби з онкологічними захворюваннями в місті Южноукраїнську на період до 2016 року.

З метою підтримки хворих, які потребують проведення процедури  гемодіалізу, затверджено Порядок використання коштів з міського бюджету для надання матеріальної допомоги на лікарські засоби при амбулаторному лікуванні хворих, які потребують проведення процедури гемодіалізу.

 Встановлено тарифи для населення на послуги тепло-, водопостачання та водовідведення, які надає комунальне підприємство «Теплопостачання та водо-каналізаційне господарство» з 15.04.2011.

З метою забезпечення створення сприятливих умов життєдіяльності осіб з обмеженими фізичними можливостями, у зв’язку з кадровими змінами утворено комітет забезпечення доступності інвалідів та інших маломобільних груп населення до об’єктів соціальної інфраструктури, затверджено його склад та Положення.

Внесено зміни до Положення про комісію з питань легалізації зайнятості населення.

Прийнято рішення щодо здійснення в термін з 15 квітня до 15 жовтня  перевезення пільгової категорії громадян на спеціальних (дачних) маршрутах  в 2011 році згідно з графіком та затверджено Порядок фінансування витрат.

Зареєструвано Южноукраїнську міську громадську організацію Українського козацтва «Южноукраїнський козацький курінь», метою діяльності організації є діяльності організації є сприяння розбудові України як суверенної держави, відродження українського козацтва, захист економічних, духовних, культурних та історичних здобутків українського народу, виховання людей у козацькому, патріотичному та лицарському дусі, бути захисником своєї Батьківщини.

Зареєстровано Южноукраїнського міського громадського формування з охорони громадського порядку «Сила і Честь». Мета діяльності - сприяння органам місцевого самоврядування, правоохоронним органам та органам виконавчої влади, а також посадовим особам у запобіганні та припиненні адміністративних правопорушень і злочинів, захисті життя та здоров’я громадян, інтересів суспільства і держави від протиправних посягань, а також у рятуванні людей і майна під час стихійного лиха та інших надзвичайних ситуацій. Голова формування – Конарьов І.Ю.

Внесено зміни до рішення виконавчого комітету  Южноукраїнської міської ради від 10.12.2008 № 623 «Про створення комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Южноукраїнської міської ради та затвердження Положення про неї».

На підставі наданих заяв, з урахуванням актів обстеження прийнято рішення про надання матеріальної допомоги.

Розглянуті інші питання місцевого значення, по яким прийняті відповідні рішення.

 

Читайте також

Відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, запобігання корупції, сприяння депутатській діяльності, етики та регламенту

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

18 липня відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань дотримання прав людини, законно...

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 18.07.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

  Станом на 18 липня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської терит...

Пам’ятаємо!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Сьогодні минають роковини загибелі Захисника України, воїна нашої громади, старшого солдата, навідни...

Заняття в літньому таборі "Лісова мавка"

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Сьогодні заняття було присвячено цікавій темі тотемів"Природні тотемі - особливо тварини - є си...

В Южноукраїнському історичному музеї відбулося відкриття виставки науково-допоміжного матеріалу «Державність, виборена поколіннями» до Дня Української Державності

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

В Южноукраїнському історичному музеї відбулося відкриття виставки науково-допоміжного матеріалу &laq...

До уваги внутрішньо переміщених осіб, які зареєстровані в Южноукраїнській міській територіальній громади!

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Благодійний фонд «Берегиня Південь» на наступному тижні, а саме: 24.07. та 26.07.2024 з...