Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | У ВП "Южно-Українська АЕС" відбулася конференція трудового колективу
AA

У ВП "Южно-Українська АЕС" відбулася конференція трудового колективу

9 лютого представники цехів і підрозділів ВП ЮУ АЕС підбили підсумки виконання колективного договору між адміністрацією та трудовим колективом ДП НАЕК "Енергоатом" за 2010 рік.
Колективний договір атомників на сьогодні залишається найбільш соціально орієнтованим документом, що регулює стосунки між працедавцем і працівниками. "Взаємини адміністрації ВП "Южно-Українська АЕС" з профспілковим комітетом завжди будувалися на розумінні та повазі, - відмітив генеральний директор ВП ЮУ АЕС Віссаріон Кім, - це є запорукою наших успіхів у вирішенні виробничих і соціальних завдань".
У постанові конференції відмічено, що колектив підприємства зі своїм завданням енергопостачання споживачів при дотриманні умов безпечної експлуатації впорався. Протягом року до Енергоринку було відпущено 17 млрд. 59 млн. кВт•год. електроенергії (106,5% скоригованого планового завдання). Вироблено товарної продукції на суму 2809 млн. грн. (106,3% плану). Коефіцієнт використання встановленої потужності АЕС склав 68,47%. Забезпечено фінансування першочергових потреб, пріоритетними серед яких були заходи з підвищення безпеки, ремонту та реконструкції енергоблоків, своєчасної виплати заробітної плати.
У доповідях відзначалося, що в 2010 році показники стабільності роботи енергоблоків АЕС підвищилися: позапланових зупинок блоків не було. Не допущено нещасних випадків на виробництві. Усі виробничі програми колективом, в основному, виконано. Об'єкти енергокомплексу у встановлені терміни були підготовлені до роботи в осінньо-зимовий період 2010-2011 рр. Впродовж року реалізовано 6 комплексних організаційно-технічних заходів з охорони праці на суму 397 тис. грн.
Велика увага у ВП ЮУ АЕС приділяється збереженню та зміцненню здоров'я персоналу. За рік на станційній базі відпочинку "Дружба" відпочили і поправили своє здоров'я 1433 працівники, в оздоровчо-реабілітаційному комплексі "Іскра" оздоровлено 1527 членів колективу. З метою медичної профілактики щеплено проти грипу 360 працівників, що забезпечують безперебійну роботу енергоблоків. В цілому захворюваність персоналу в порівнянні з попереднім роком знизилася на 2,47%. Давно прижилася в трудовому колективі система добровільного медичного страхування. На 2011 рік договори страхування оформили 64,4% від загальної чисельності персоналу, що на 1,9% більше, ніж було застраховано на 2010 рік. Пайова участь ВП ЮУ АЕС у добровільному медичному страхуванні своїх працівників склала 23,4% від загальних витрат.
Впродовж року забезпечувалося утримання об'єктів соціальної інфраструктури, що перебувають на балансі підприємства. У спортивних секціях і творчих колективах комбінату культурно-спортивних споруд (ККСС) займалися 1988 чоловік. Заходи ККСС відвідали більше 200 тис. чоловік. У 2010 році вдалося виділити кошти на капітальний ремонт площі перед Палацом культури "Енергетик".
У ході конференції обговорювалися також плани на 2011 рік. Він для колективу ВП ЮУ АЕС буде непростим. У першу чергу, необхідно виконати великий комплекс робіт, що має забезпечити продовження терміну експлуатації енергоблоку №1. Це - ключова умова збереження і подальшого розвитку станції. Стосовно соціальних напрямків, генеральний директор ВП ЮУ АЕС Віссаріон Кім запевнив, що всі зусилля Компанії та адміністрації відокремленого підрозділу "Южно-Українська АЕС" будуть спрямовані на збереження існуючих робочих місць, своєчасної виплати заробітної плати персоналу, забезпечення передбачених Колективним договором гарантій і пільг.
Підсумки виконання колективного договору в масштабах компанії планується розглянути в кінці лютого. Южно-Українську атомну станцію на колдоговірній конференції НАЕК "Енергоатом" представлятимуть 19 обраних делегатів.

 

Читайте також

Відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, запобігання корупції, сприяння депутатській діяльності, етики та регламенту

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

18 липня відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань дотримання прав людини, законно...

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 18.07.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

  Станом на 18 липня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської терит...

Пам’ятаємо!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Сьогодні минають роковини загибелі Захисника України, воїна нашої громади, старшого солдата, навідни...

Заняття в літньому таборі "Лісова мавка"

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Сьогодні заняття було присвячено цікавій темі тотемів"Природні тотемі - особливо тварини - є си...

В Южноукраїнському історичному музеї відбулося відкриття виставки науково-допоміжного матеріалу «Державність, виборена поколіннями» до Дня Української Державності

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

В Южноукраїнському історичному музеї відбулося відкриття виставки науково-допоміжного матеріалу &laq...

До уваги внутрішньо переміщених осіб, які зареєстровані в Южноукраїнській міській територіальній громади!

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Благодійний фонд «Берегиня Південь» на наступному тижні, а саме: 24.07. та 26.07.2024 з...