Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Колектив атомників подарував першокласникам шкільні набори
AA

Колектив атомників подарував першокласникам шкільні набори

Кожен з 397 юних южноукраїнців, що вперше сіли за шкільні парти цього навчального року, отримав у День знань подарунок від колективу атомників - набір першокласника. Спільним рішенням адміністрації та профспілкового комітету ВП ЮУ АЕС для цієї мети на рахунок міського фонду сприяння освіті "21 століття" було спрямовано 16 тис. грн.

Всього чотири школи та гімназія міста-супутника АЕС 1 вересня розкрили свої двері майже для чотирьох тисяч юних жителів міста атомників. Особливим День знань став для учнів міської гімназії. У 2010 році вона відсвяткувала 10-річчя свого заснування. З цієї нагоди трудовий колектив атомної станції подарував навчальному закладу комп'ютер.

Середня загальноосвітня школа №1 м. Южноукраїнська зустрічала своїх учнів 34-й раз. Її було введено в експлуатацію за два тижні до закладки першого кубометру бетону в основу першого енергоблоку АЕС. Не так давно відбулася зустріч випускників 1980 року, яким перша школа "дала путівку в життя" три десятиліття тому. 20 з них присвятили своє життя атомній енергетиці. Для колишніх однокласників, серед яких були представники не лише різних професій, а й різних країн,  було організовано екскурсію на об'єкти Южно-Українського енергокомплексу.

 

Читайте також

До відома жителів міста!

Комунальне підприємство «Теплопостачання та водо-каналізаційне господарство»

У зв’язку з проведенням робіт по врізці засувки на с/ш №3 24.04.24 р. із 7.00 год. до 17.00 го...

Відбулась фасилітаційна зустріч з командою представників Міжнародної неурядової організації «Центр з питань захисту цивільних осіб в умовах конфлікту»

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Відбулась фасилітаційна зустріч з командою представників Міжнародної неурядової організації «Ц...

Міським головою затверджено доповнення до плану діяльності з підготовки проєктів регуляторних актів  Южноукраїнської міської ради та її виконавчих органів на 2024 рік

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Міським головою 22.04.2024 затверджено доповнення до плану діяльності з підготовки проєктів...

"Дитина не одна"- тимчасова допомога на дітей, щодо яких встановлено факт відсутності батьківського піклування

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Постановою Кабінету Міністрів України від 22 березня 2024 р. № 331 «Деякі питання провадження...