Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Діяльність підприємств сфери послуг міста Южноукраїнська у січні–червні 2010 року
AA

Діяльність підприємств сфери послуг міста Южноукраїнська у січні–червні 2010 року

Діяльність підприємств сфери послуг

міста Южноукраїнська у січні–червні 2010 року

 

За даними відділу статистики у місті Южноукраїнську, у січнічервні 2010 року діяльність на ринку нефінансових послуг здійснювали 23 підприємства та 1 відокремлений підрозділ міста, на яких працювало 393 штатних працівника та 47 позаштатних.

Обсяг реалізованих послуг (включаючи ПДВ) у січнічервні 2010 року склав 13787,1 тис.грн., з нього реалізація послуг підприємствам та організаціям становила 10125,9 тис.грн. (73,4%).

У структурі обсягу реалізованих послуг за видами економічної діяльності послуги транспорту складали – 48%. На послуги пошти і зв’язку та підприємств, які здійснюють операції з нерухомим майном, оренду, інжиніринг, надання послуг підприємцям припадає по 18% відповідно; санітарні послуги, прибирання сміття та знищення відходів – 15%; послуги у сфері освіти – 0,8%., послуги з технічного обслуговування та ремонту автомобілів та мотоциклів – 0,3%.

У січнічервні 2010 року на замовлення населення реалізовано послуг на 3661,2 тис.грн., що складало 26,6% загального обсягу послуг, реалізованих всім споживачам.            У розрахунку на одного мешканця міста обсяг реалізованих послуг складав 344 грн., проти 402 грн. у січнічервні 2009 року.

За основним видом діяльності для різних споживачів виконано 404,7 тис. замовлень. Середня вартість одного замовлення у січнічервні 2010 року складала 127 грн.

 

Читайте також

Інформація про надходження та використання бюджетних коштів Южноукраїнської міської територіальної громади за період з 19.07.2024 по 25.07.2024

Фінансове управління Южноукраїнської міської ради

За відповідний період до бюджету громади  надійшло доходів в сумі 18 479,8 тис. грн., із них:...

27 липня - 30 років від дня створення управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Шановні працівники управління соціального захисту населення! Від імені Южноукраїнської міської ра...

Звіт про результати проведення внутрішньої оцінки якості та моніторингу надання соціальних послуг у комунальному закладі «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Южноукраїнської міської територіальної громади»

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Комунальним закладом «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних посл...

Торгівля людьми

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Особа вважає себе такою, яка була втягнута у військовий конфлікт, і хоче оформити статус постраждало...