Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Зустріч секретаря міської ради І.К.Охрімчука з міською радою ветеранів
AA

Зустріч секретаря міської ради І.К.Охрімчука з міською радою ветеранів

16.03.10р. відбулась зустріч секретаря міської ради І.К.Охрімчука з міською радою ветеранів. На заході також були присутні начальник управління праці та соціального захисту населення Легка Л.Ю. та ветерани. 

Ветеранів, особливо одиноко проживаючих пенсіонерів, хвилює питання розрахунку тарифів на квартирну плату, за якими при нарахуванні плати за послуги (прибирання території, користування ліфтом) береться до уваги площа квартир, а не кількість проживаючих.

У ході обговорення секретар міської ради Охрімчук І.К. пояснив, що розрахунок тарифів на квартирну плату здійснюється згідно із законодавчими актами.

Також ветерани схвильовані станом доріг у місті Южноукраїнськ. Секретарем міської ради Охрімчуком І.К. була дана обіцянка, що це питання буде вирішено до 9 травня  2010 року.

Встановлення поручнів для інвалідів біля будинків та інших об’єктів соціальної інфраструктури – одне з дуже важливих питань. На прохання ветеранів поручні біля міської ради ветеранів були встановлені. Вирішення питання із встановленням перил ще за двома адресами секретар міської ради Охрімчук І.К. взяв під особистий контроль.

         Для людей похилого віку, інвалідів стан платформи залізничного вокзалу міста також є дуже болючим. Але, за словами керівництва Знам’янської дирекції залізничних перевезень Одеського напрямку, на реконструкцію необхідно виділити 8 млн. грн. З цим питанням керівництво Знам’янської дирекції має намір звернутися до Кабінету Міністрів України.

           Начальник управління праці та соціального захисту населення Легка Л.Ю. надала роз’яснення щодо безкоштовного забезпечення ліками пільгових категорій населення за талонами в аптеці №6, здійснення пільгових та дачних перевезень та відповіла на інші питання ветеранів.

 

 

 

Читайте також

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 24.04.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

  Станом на 24 квітня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської тери...

Інформація про надходження та використання бюджетних коштів Южноукраїнської міської територіальної громади за період з 12.04.2024 по 18.04.2024 року

Фінансове управління Южноукраїнської міської ради

За відповідний період до бюджету громади  надійшло доходів в сумі  8 591,9  тис. грн....

До відома жителів міста!

Комунальне підприємство «Теплопостачання та водо-каналізаційне господарство»

У зв’язку з проведенням робіт по врізці засувки на с/ш №3 24.04.24 р. із 7.00 год. до 17.00 го...

Відбулась фасилітаційна зустріч з командою представників Міжнародної неурядової організації «Центр з питань захисту цивільних осіб в умовах конфлікту»

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Відбулась фасилітаційна зустріч з командою представників Міжнародної неурядової організації «Ц...