Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Захист житлових прав мешканців гуртожитків
AA

Захист житлових прав мешканців гуртожитків

 З метою організації виконання в місті Южноукраїнську Указу Президента України від 24.11.2008 №1073/2008 «Про заходи щодо забезпечення житлових прав мешканців гуртожитків» та підготовки пропозицій стосовно розв'язання проблемних питань громадян, які мешкають у гуртожитках незалежно від форми власності, розпорядженнями міського голови утворена міська комісія з розв’язання проблемних питань забезпечення прав мешканців гуртожитків на житло та затверджене Положення про неї. До складу комісії увійшли спеціалісти виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради, житлово-комунального господарства міста, правоохоронних органів, представники мешканців гуртожитків. Голова комісії - секретар міської ради Охрімчук Іван Костянтинович.
 Комісія у своїй роботі керується Конституцією та Законами України і постановами Верховної Ради України, прийнятими відповідно до Конституції та законів України, актами Президента України, Кабінету Міністрів України та цим Положенням.

Основним завданням Комісії є розв’язання проблемних питань забезпечення прав мешканців гуртожитків на житло з дотриманням вимог чинного законодавства. Основною формою роботи Комісії є засідання, що скликаються її головою в разі потреби, але не рідше одного разу на квартал.

 З пропозиціями, заявами звертайтеся до виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради, каб.14, вул. Дружби народів, 48, або до управління житлово-комунального господарства Южноукраїнської міської ради по вул. Дружби народів, 23, каб.93 (колишній будинок побуту «Чайка») та за телефонами 2-79-69, 5-13-76 в робочі дні з 800 до 1700 години.




 

Читайте також

Відбулася комплексна перевірка Южноукраїнської міської територіальної громади щодо виконання вимог законодавства у сфері цивільного захисту

Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

У період з 23 по 26 квітня 2024 року за розпорядженням голови Миколаївської обласної державної адмін...

До уваги ветеранів війни, членів їх сімей та членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України!

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

20 березня 2024 року командою Мінветеранів спільно з Товариством Червоного Хреста України запрова...