Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Захист житлових прав мешканців гуртожитків

24.07.2009

 З метою організації виконання в місті Южноукраїнську Указу Президента України від 24.11.2008 №1073/2008 «Про заходи щодо забезпечення житлових прав мешканців гуртожитків» та підготовки пропозицій стосовно розв'язання проблемних питань громадян, які мешкають у гуртожитках незалежно від форми власності, розпорядженнями міського голови утворена міська комісія з розв’язання проблемних питань забезпечення прав мешканців гуртожитків на житло та затверджене Положення про неї. До складу комісії увійшли спеціалісти виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради, житлово-комунального господарства міста, правоохоронних органів, представники мешканців гуртожитків. Голова комісії - секретар міської ради Охрімчук Іван Костянтинович.
 Комісія у своїй роботі керується Конституцією та Законами України і постановами Верховної Ради України, прийнятими відповідно до Конституції та законів України, актами Президента України, Кабінету Міністрів України та цим Положенням.

Основним завданням Комісії є розв’язання проблемних питань забезпечення прав мешканців гуртожитків на житло з дотриманням вимог чинного законодавства. Основною формою роботи Комісії є засідання, що скликаються її головою в разі потреби, але не рідше одного разу на квартал.

 З пропозиціями, заявами звертайтеся до виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради, каб.14, вул. Дружби народів, 48, або до управління житлово-комунального господарства Южноукраїнської міської ради по вул. Дружби народів, 23, каб.93 (колишній будинок побуту «Чайка») та за телефонами 2-79-69, 5-13-76 в робочі дні з 800 до 1700 години.