Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Внесення змін до Положення про порядок призначення та надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива
AA

Внесення змін до Положення про порядок призначення та надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива

Постановою Кабінету Міністрів України від 20 травня 2009 р. № 559 “Про внесення змін до пункту 12 Положення про порядок призначення та надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива” змінено порядок обчислення доходів працюючих громадян для призначення субсидії на придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива.
До цього часу законодавством було передбачено, що для призначення цього виду житлової субсидії доходи працюючих громадян у вигляді всіх видів заробітку за попередній календарний рік збільшувалися з урахуванням коефіцієнту зростання середньої заробітної плати працівників, зайнятих в економіці.
За даними Держкомстату зазначений коефіцієнт за 2008 рік становить 1,337.
Враховуючи негативний вплив фінансово-економічної кризи на доходи громадян, урядовим рішенням встановлено, що сукупний дохід сім’ї для призначення субсидії на придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива обчислюється без урахування темпів зростання середньої заробітної плати працівників, зайнятих в економіці, за попередній календарний рік.
Завдяки прийнятому Урядом рішенню збільшаться розміри державної допомоги малозабезпеченим сім’ям на придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива.


 За додатковою інформацією з приводу призначення допомоги звертайтеся за до управління праці та соціального захисту населення за адресою: б-р. Цвіточний 4, кабінет № 2 та за телефоном 5-65-36.

 

Читайте також

Відбулася комплексна перевірка Южноукраїнської міської територіальної громади щодо виконання вимог законодавства у сфері цивільного захисту

Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

У період з 23 по 26 квітня 2024 року за розпорядженням голови Миколаївської обласної державної адмін...