Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Засідання виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради
AA

Засідання виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради

27 травня 2009 року о 12.00 відбулось засідання виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради. Розглянуто 37 питань порядку денного.
На початку засідання секретар міської ради Охрімчук І.К. привітав Форостенко О.Б., керівника зразкового ансамблю народного танцю «Квіти України», з присвоєнням звання «Почесний громадянин міста» та вручив грамоту Міністерства культури і мистецтв України.
З метою забезпечення належних умов для дозвілля, відпочинку та оздоровлення дітей в літній період 2009 року управлінню молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради доручено організувати проведення оздоровлення дітей, які потребують соціальної уваги та підтримки за рахунок коштів міського бюджету. З 1 червня 2009 року на базі загальноосвітньої школи № 1 буде відкрито загальноміський дитячий табір «Калинонька».
Затверджено заходи з підготовки житлового фонду та об’єктів тепло-, водопостачання та водовідведення до роботи в осінньо-зимовий період 2009-2010р.
Про стан благоустрою м.Южноукраїнська доповів заступник міського голови Телятника Ю.В.. Інформацію взято до відома.
Скасовано видані виконавчим комітетом Южноукраїнської міської ради дозволи на розміщення об’єктів у сфері грального бізнесу, які розташовані у житловій забудові міста та в яких проводяться азартні ігри.
Враховуючи висновки Державної інспекції з контролю за цінами в Миколаївській області від 28.04.2009р. №58,59 щодо розрахунку економічно обґрунтованих планових витрат на виробництво житлово-комунальних послуг та розглянувши звернення КП ЖЕО щодо перегляду тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій та КП ТВКГ щодо перегляду тарифу на послуги з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем тепло-, водопостачання та водовідведення і зливної каналізації, виконавчий комітет вирішив встановити з 01.07.09р. тарифи на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій (квартирна плата), які знаходяться на балансі КП ЖЕО в таких розмірах:
• для будинків з ліфтами - 1,88 грн. за 1 м2 загальної площі квартири на місяць,
• для будинків без ліфтів та перших поверхів будинків з ліфтами – 1,52 грн. за 1 м2 загальної площі квартири на місяць.
Послуги, які не увійшли до складових тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій (квартирна плата), можуть надаватися на платній основі, відповідно до тарифів затверджених рішенням виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради.
Зареєстровано Южноукраїнські міські громадські організації - козацьке товариство «Южноукраїнський окремий козацький полк» та «Зростання та процвітання».
З вказаними рішеннями можна ознайомитись в бібліотеках міста та на офіційному сайті міста.
  Також були розглянуті питання надання матеріальної допомоги та інші питання місцевого значення, по яким прийняті відповідні рішення.

 

Читайте також

Відбулася комплексна перевірка Южноукраїнської міської територіальної громади щодо виконання вимог законодавства у сфері цивільного захисту

Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

У період з 23 по 26 квітня 2024 року за розпорядженням голови Миколаївської обласної державної адмін...

До уваги ветеранів війни, членів їх сімей та членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України!

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

20 березня 2024 року командою Мінветеранів спільно з Товариством Червоного Хреста України запрова...