Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Засідання виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради

29.05.2009

27 травня 2009 року о 12.00 відбулось засідання виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради. Розглянуто 37 питань порядку денного.
На початку засідання секретар міської ради Охрімчук І.К. привітав Форостенко О.Б., керівника зразкового ансамблю народного танцю «Квіти України», з присвоєнням звання «Почесний громадянин міста» та вручив грамоту Міністерства культури і мистецтв України.
З метою забезпечення належних умов для дозвілля, відпочинку та оздоровлення дітей в літній період 2009 року управлінню молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради доручено організувати проведення оздоровлення дітей, які потребують соціальної уваги та підтримки за рахунок коштів міського бюджету. З 1 червня 2009 року на базі загальноосвітньої школи № 1 буде відкрито загальноміський дитячий табір «Калинонька».
Затверджено заходи з підготовки житлового фонду та об’єктів тепло-, водопостачання та водовідведення до роботи в осінньо-зимовий період 2009-2010р.
Про стан благоустрою м.Южноукраїнська доповів заступник міського голови Телятника Ю.В.. Інформацію взято до відома.
Скасовано видані виконавчим комітетом Южноукраїнської міської ради дозволи на розміщення об’єктів у сфері грального бізнесу, які розташовані у житловій забудові міста та в яких проводяться азартні ігри.
Враховуючи висновки Державної інспекції з контролю за цінами в Миколаївській області від 28.04.2009р. №58,59 щодо розрахунку економічно обґрунтованих планових витрат на виробництво житлово-комунальних послуг та розглянувши звернення КП ЖЕО щодо перегляду тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій та КП ТВКГ щодо перегляду тарифу на послуги з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем тепло-, водопостачання та водовідведення і зливної каналізації, виконавчий комітет вирішив встановити з 01.07.09р. тарифи на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій (квартирна плата), які знаходяться на балансі КП ЖЕО в таких розмірах:
• для будинків з ліфтами - 1,88 грн. за 1 м2 загальної площі квартири на місяць,
• для будинків без ліфтів та перших поверхів будинків з ліфтами – 1,52 грн. за 1 м2 загальної площі квартири на місяць.
Послуги, які не увійшли до складових тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій (квартирна плата), можуть надаватися на платній основі, відповідно до тарифів затверджених рішенням виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради.
Зареєстровано Южноукраїнські міські громадські організації - козацьке товариство «Южноукраїнський окремий козацький полк» та «Зростання та процвітання».
З вказаними рішеннями можна ознайомитись в бібліотеках міста та на офіційному сайті міста.
  Також були розглянуті питання надання матеріальної допомоги та інші питання місцевого значення, по яким прийняті відповідні рішення.