Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Повідомлення про оприлюднення проектів регуляторних актів
AA

Повідомлення про оприлюднення проектів регуляторних актів

Повідомлення
про оприлюднення проектів регуляторних актів - проектів рішень Южноукраїнської міської ради 
• «Про встановлення ставок єдиного податку для суб’єктів підприємницької діяльності – фізичних осіб на території міста Южноукраїнська»; 
• «Про встановлення вартості торгового патенту на здійснення торговельної діяльності та діяльності з надання побутових послуг на території міста Южноукраїнська». 
Відповідно до Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об'єднань оприлюднюються розроблені управлінням економіки Южноукраїнської міської ради проекти рішень Южноукраїнської міської ради:
• «Про встановлення ставок єдиного податку для суб’єктів підприємницької діяльності – фізичних осіб на території міста Южноукраїнська»; 
• «Про встановлення вартості торгового патенту на здійснення торговельної діяльності та діяльності з надання побутових послуг на території міста Южноукраїнська»; 
Проекти передбачають перегляд нині діючих ставок єдиного податку та вартості торгового патенту на здійснення торговельної діяльності та діяльності з надання побутових послуг на території міста Южноукраїнська.
Підставою для розробки проектів є Закони України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про патентування деяких видів підприємницької діяльності», Указ Президента України від 03.07.1998 № 727 «Про спрощену систему оподаткування, обліку та звітності суб’єктів малого підприємництва», постанови Кабінету Міністрів України від 27.04.1998 № 576 «Про затвердження переліку послуг, що належить до побутових і підлягають патентуванню», від 05.03.2009 № 236 «Про роз’яснення особливостей застосування окремих норм Указу Президента України від 3 липня 1998 р. № 727 для фізичних осіб, які провадять підприємницьку діяльність за межами України, в умовах світової фінансово-економічної кризи», Класифікатор видів економічної діяльності ДК 009:2005, затверджений наказом Державного комітету України з питань технічного регулювання та споживчої політики від 26.12.2005 № 375, лист Державного комітету України з питань регуляторної політики та підприємництва від 28.04.2009 № 4775 «Про встановлення ставки єдиного податку для осіб, які працюють за межами України».
Проекти разом з аналізами регуляторного впливу з 21.05.2009 оприлюднюються в інформаційній системі «АМУ-Діалог» на сторінці міста Южноукраїнська за адресою: www.auc.org.ua/yuzhnoukrainsk, на офіційному сайті виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради за адресою yujnoukrainsk.mk.ua, в міській бібліотеці № 1, в бібліотеці ПК «Енергетик». 
З проектами та аналізами регуляторного впливу можна ознайомитися також в управлінні економіки Южноукраїнської міської ради каб. № 18, 16, тел. 5-57-78, 5-62-86.
Зауваження та пропозиції у письмовій формі від фізичних та юридичних осіб, їх об'єднань протягом місяця з дати оприлюднення проектів в інформаційній системі «АМУ-Діалог» на сторінці міста Южноукраїнська за адресою: www.auc.org.ua/yuzhnoukrainsk, на офіційному сайті виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради за адресою yujnoukrainsk.mk.ua приймаються на адресу розробника: 55000, Миколаївська обл., м. Южноукраїнськ, вул. Дружби народів, 48, каб. № 18,16, тел. 5-57-78, 5-62-86, факс 2-15-47.

Читайте також

Чисте довкілля – запорука здорового способу життя

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

В рамках проведення загального екологічного місячника по прибиранню та благоустрою території Южноукр...