Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту
AA

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту - проекту рішення Южноукраїнської міської ради «Про внесення змін та доповнень до Правил благоустрою, забезпечення чистоти і порядку на території міста Южноукраїнська, затверджених рішенням Южноукраїнської міської ради від 28.12.2006 № 165 » 
Відповідно до Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об'єднань оприлюднюється розроблений управлінням економіки Южноукраїнської міської ради проект рішення Южноукраїнської міської ради:
• «Про внесення змін та доповнень до Правил благоустрою, забезпечення чистоти і порядку на території міста Южноукраїнська, затверджених рішенням Южноукраїнської міської ради від 28.12.2006 № 165 ».
Проект передбачає удосконалення Порядку надання дозволу на розміщення на території об'єктів благоустрою будівель і споруд соціально-культурного, побутового, торговельного та іншого призначення, у зв’язку з необхідністю врегулювання деяких питань, які виникли під час підготовки та видачі вищезазначеного дозволу. 
Підставою для розробки проектів є Закони України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про благоустрій населених пунктів», «Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності».
Проект разом з аналізом регуляторного впливу з 21.05.2009 оприлюднюється в інформаційній системі «АМУ-Діалог» на сторінці міста Южноукраїнська за адресою: www.auc.org.ua/yuzhnoukrainsk, на офіційному сайті виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради за адресою yujnoukrainsk.mk.ua, в міській бібліотеці № 1, в бібліотеці ПК «Енергетик». 
З проектом та аналізом регуляторного впливу можна ознайомитися також в управлінні економіки Южноукраїнської міської ради каб. № 16, тел. 5-62-00, 5-62-86.
Зауваження та пропозиції у письмовій формі від фізичних та юридичних осіб, їх об'єднань протягом місяця з дати оприлюднення проекту в інформаційній системі «АМУ-Діалог» на сторінці міста Южноукраїнська за адресою: www.auc.org.ua/yuzhnoukrainsk, на офіційному сайті виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради за адресою yujnoukrainsk.mk.ua приймаються на адресу розробника: 55000, Миколаївська обл., м. Южноукраїнськ, вул. Дружби народів, 48, каб. № 16, тел. 5-62-00, 5-62-86, факс 2-15-47.

Читайте також

Видача благодійної допомоги сім'ям з дітками до трьох років

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Видача благодійної допомоги сім'ям з дітками до трьох років, які зареєстровані в Южноукраїнсь...

Адміністративні та кримінальні правопорушення, вчинені на території Южноукраїнської МТГ з 06 по 12 травня 2024 року

Відділення поліції № 3 Вознесенського районного управління поліції

6 травня о 12:38 надійшло повідомлення зі служби 102 про те, що у будинку № 54 по вул. Європейській...

Інформація про надходження та використання бюджетних коштів Южноукраїнської міської територіальної громади за період з 10.05.2024 по 16.05.2024

Фінансове управління Южноукраїнської міської ради

За відповідний період до бюджету громади надійшло доходів в сумі19 364,8 тис. грн., із них:...

До уваги військовозобов’язаних осіб – мешканців Южноукраїнської міської територіальної громади та внутрішньо-переміщених осіб!

Центр надання адміністративних послуг міста Южноукраїнська

У зв’язку із набранням чинності з 18.05.2024 Закону України «Про внесення змін до деяких...

Оздоровлення дітей з інвалідністю в ОРК «Іскра»

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

10 вихованців відділення комплексної реабілітації дітей з інвалідністю комунального закладу «Т...