Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Засідання комісії з питань забезпечення своєчасності та повноти сплати податків та погашення заборгованості із заробітної плати
AA

Засідання комісії з питань забезпечення своєчасності та повноти сплати податків та погашення заборгованості із заробітної плати

23.04.2009 року відбулося засідання комісії з питань забезпечення своєчасності та повноти сплати податків та погашення заборгованості із заробітної плати.
 На засідання запрошені керівники підприємств-боржників ВАТ «Юженергобуд», ТОВ «Крістіна і Ко», КП «ТСД», ПП «Южноукраїнська фармацевтична компанія», ПП «Сокол».
За результатами роботи комісією прийняті рішення:
1. Ініціювати зустріч голови профспілкової організації ВАТ «Юженергобуд» та голови Миколаївського обкому профспілки енергетики та електротехнічної промисловості з представниками виконавчих органів для спільного вирішення проблемного питання проведення остаточного розрахунку ВП ЮУ АЕС за виконані роботи в 2008 році. 
2. ПП «Южноукраїнській фармацевтичній компанії» надати копії платіжних доручень про зняття з розрахункового рахунку коштів для перерахування внесків до загальнообов’язкових фондів. 
3. ПП «Южноукраїнській фармацевтичній компанії» надати інформацію до НБУ та органів прокуратури щодо ситуації яка склалась з перерахуванням грошових коштів банком СКБ «Дністер» Миколаївське відділення №1,.
4. УП та СЗН підготувати лист керівництву банку СКБ «Дністер» Миколаївське відділення №1 щодо своєчасного проведення розрахунків зі сплати загальнообов’язкових страхових внесків і податків по ПП «Южноукраїнська фармацевтична компанія»
5. КП «ТСД» надати до відділу державної виконавчої служби Южноукраїнського міського управління юстиції касові документи для здійснення перевірки руху коштів по підприємству .
6. УП та СЗН на наступне засідання комісії підготувати інформацію про підприємства дебітори ТОВ «Крістіна і Ко» та відповідні суми заборгованості.


Читайте також

Заняття в літньому таборі "Лісова мавка"

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Сьогодні заняття було присвячено цікавій темі тотемів"Природні тотемі - особливо тварини - є си...

В Южноукраїнському історичному музеї відбулося відкриття виставки науково-допоміжного матеріалу «Державність, виборена поколіннями» до Дня Української Державності

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

В Южноукраїнському історичному музеї відбулося відкриття виставки науково-допоміжного матеріалу &laq...

До уваги внутрішньо переміщених осіб, які зареєстровані в Южноукраїнській міській територіальній громади!

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Благодійний фонд «Берегиня Південь» на наступному тижні, а саме: 24.07. та 26.07.2024 з...

Психологічне заняття у відділенні оздоровчо-реабілітаційних послуг

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Знайомилися з поняттям вищих психічних функцій: пам'яті, уваги та мислення, які з віком слабшают...

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 17.07.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Станом на 17 липня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської територіальної гро...

Шановні жителі міста!

Комунальне підприємство «Теплопостачання та водо-каналізаційне господарство»

КП «ТВКГ» повідомляє, що під час планових відключень електропостачання соll – цент...