Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Звіт депутатів Южноукраїнської міської ради VІІІ скликання депутатської фракції «ПРОПОЗИЦІЯ» в міській раді за 2021-2022 рр.
AA

Звіт депутатів Южноукраїнської міської ради VІІІ скликання депутатської фракції «ПРОПОЗИЦІЯ» в міській раді за 2021-2022 рр.

Законом України «Про статус депутатів місцевих рад» визначено, що депутат місцевої ради періодично, але не рідше одного разу на рік, зобов’язаний звітувати про свою роботу перед виборцями відповідного виборчого округу, об’єднаними громадян.

Депутати від ПП «ПРОПОЗИЦІЯ» свої депутатські повноваження здійснюють виключно керуючись чинними нормативно–правовими актами, зокрема Конституцією України, Законами України «Про статус депутатів місцевих рад», «Про місцеве самоврядування в Україні», Регламентом Южноукраїнської міської ради.

Наша команда активно бере участь у роботі засідань Южноукраїнської міської ради та у засіданнях постійних комісій ради, оскільки саме такі повноваження нам надано нашими виборцями, а тому ми постійно працюємо на користь нашої громади, приймаючи рішення на сесіях та вирішуючи різні питання, оскільки всі вони впливають на розвиток нашої громади та її жителів.

Спільно з деякими депутатами міської ради вирішуємо різні проблеми територіальної громади, її населення, які постійно надхлдять нам у вигляді звернень громади про допомогу.

2022 рік є непростим роком для всієї держави, а також і для нашої громади. З 24 лютого наше життя змінилося. Жоден депутат з нашої команди не покидав свою громаду, не виїжджав за межі держави для проведення відпустки тощо. Як кожен достойний громадянин, кожен з нас включився в роботу щодо організації допомоги ЗСУ для здійснення захисту нашої держави. Наші депутати стали на чолі організації Добровольчого формування ТРО в територіальній громаді, було зібрано людей, проведено збори та зареєстровано дане об’єднання.

Було організовано трьохразове харчування як для хлопців з місцевої ТРО, так і для інших громадян нашої громади.

Наша команда співпрацює з різними благодійними фондами, доставляє гуманітарну допомогу як мешканцям нашої громади, так і мешканцям деокупованих територій, зокрема, Снігурівської громади, правого берега Дніпра Херсонської області та м. Херсона. Люди отримують все необхідне: від ліків та продуктів харчування до засобів особистої гігієни.

Перед Новорічними святами нашою командою було здійснено виїзд до м. Херсон і смт. Чорнобаївка та передано продукти харчування, овочі, крупи, муку, олію, зимові речі та одяг, теплі ковдри, зимове взуття, що саме зараз треба мешканцям даних територій. Не забули й за маленьких мешканців з деокупованих територій та вручили їм солодкі подарунки від святого Миколая.

Також організовано та передано подарунки для вихованців нашого центру соціально-психологічної реабілітації дітей.

Неодноразову нашою командою було надано допомогу м. Миколаєву та його мешканцям, як продуктовими наборами, так і водою.

Ми підтримуємо не лише населення Півдня України, а й наших тварин: завезли корма до Миколаївського зоопарку.

Ми співпрацюємо з різними іноземними фондами, залучаємо фонди для допомоги нашим збройним силам, які успішно захищають Південь країни, і не лише цей напрямок.

Практично всі кошти в 2022 р. з Фонду міської ради на виконання депутатських повноважень нами направлені на допомогу Збройним Силам України, а також частково - на лікування мешканців, які опинилися в складних життєвих обставинах.

На особистих прийомах до нас було дуже багато звернень від тимчасово переміщених осіб, кожен з яких отримав допомогу: продуктові набори, одяг, взуття. Завезено будівельні матеріали родинам, що переїхали з окупованих домівок до нашої громади та заселилися в житлові будинки, які практично не придатні для проживання. Надано допомогу людям з підготовки цих будинків до зимування.

Під час особистих прийомів намагаємося всіляко допомогти громадянам.

Кривіцька Жанна Олександрівна

Голова депутатської фракції П «ПРОПОЗИЦІЯ» в міській раді з 13.08.2021.

Є членом постійної комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів, інвестицій, торгівлі, послуг та розвитку підприємництва. Бере активну участь як в сесіях ради, так і в роботі комісії, членом якої вона є.

За звітний період опрацьовано понад 50 звернень як від мешканців громади, так і від ВПО та представників ЗСУ про надання допомоги різного характеру. Всі звернення розглянуто, допомогу надано. Депутатом отримано подяку та медаль за активну участь у волонтерській діяльності та допомогу ЗСУ.

Депутат стала добровольцем в ТРО, брала активну участь в роботі Добровольчого об’єднання ТРО, а саме в забезпеченні харчуванням, необхідною амуніцією, яка так необхідна при виконанні різних завдань, покладених на добровольців ТРО.

Проведено особисті прийомі виборців. Здійснювала розселення сімей переселенців, та має деякі сім’ї у супроводі.

Кравченко Денис Володимирович

Голова постійної комісії міської ради з питань житлової політики, комунального господарства, власності, комунального майна та приватизації, транспорту, природокористування, охорони довкілля та енергозбереження. Взяв участь у всіх засіданнях.

Депутат, спільно з колегою Стояновим О.О., став ініціатором створення Добровольчого формування ТРО для захисту нашої громади від агресора рф. Проведено збори активних громадян та зареєстровано Добровольче формування. Депутат Кравченко Д.В. активно брав участь в роботі ТРО, постійно тримав все під контролем, адже має досвід з часів АТО, оскільки є учасником АТО.

З квітня 2022 року депутат вступив до лав ЗСУ та боронить нашу державу від загарбника. Особисто ним здійснено ліквідацію багато живої сили окупантів, військової техніки та іншої зброї.

Не забуваючи про виконання обов’язків депутата, Кравченко Д.В. також поєднує служіння народу України з роботою на сесіях ради та комісіях, задля чого він був обраний виборцями до громади.

Рибакова Людмила Анатоліївна

Член постійної комісії міської ради з питань земельних відносин та земельного кадастру, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою. Брала участь в усіх комісіях та засіданнях ради щодо врегулювання земельних відносин, присвоєння об’єктам поштових адрес, приватизації житла та розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності.

За звітний період отримано та опрацьовано понад 50 звернень мешканців громади, проведено особисті прийомі виборців.

Депутат брала активну участь при зустрічах та розселенні у нашій громаді ВПО, забезпечувала їх необхідними речами, продуктами харчування, одягом, білизною. Має на супроводі сім’ї переселенців з окупованих територій, постійно ними опікується.

Мірошник Дмитро Миколайович

Член постійної комісії міської ради з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства, освіти, науки, культури, мови, прав національних меншин, міжнародного співробітництва, інформаційної політики, молоді, спорту та туризму. Брав участь у всіх засіданнях.

За звітний період отримано та опрацьовано понад 50 звернень мешканців громади, проведено особисті прийоми виборців.

Активно співпрацює з волонтерськими фондами, залучає волонтерів до придбання необхідної амуніції нашим захисникам ЗСУ. Активно допомагає у залученні фондів, які надають допомогу необхідними ліками нашим захисникам.

Ананченкова Антоніна Вікторівна

Член Постійної комісії міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, запобігання корупції, сприяння депутатській діяльності, етики та регламенту. Активно брала участь в її засіданнях та в засіданнях ради.

За звітний період опрацьовано понад 50 звернень, як від мешканців громади, так і від ВПО та представників ЗСУ про надання допомоги різного характеру. Всі звернення розглянуто, допомогу надано. Депутатом отримано подяку за активну участь в волонтерській діяльності. Ананченкова А.В. стала добровольцем в ТРО № 2 смт. Костянтинівка, брала активну участь в роботі Добровольчого об’єднання ТРО № 2 та в забезпеченні об’єднання харчуванням.

Проводила особисті прийомі виборців. Здійснювала розселення сімей переселенців, та має деякі сім’ї у супроводі.

 

 

Читайте також

Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VIІI скликання 46 сесії Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VIІI скликання 46&nbs...

Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VIІI скликання 45 сесії Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VIІI скликання 45&nbs...

Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VIІI скликання 44 сесії Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VIІI скликання 44&nbs...

Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VIІI скликання 43 сесії Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

  Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VIІI скликання...