Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Звіт депутатів Южноукраїнської міської ради VІІІ скликання депутатської фракції «Слуга народу» в міській раді за 2022 рік
AA

Звіт депутатів Южноукраїнської міської ради VІІІ скликання депутатської фракції «Слуга народу» в міській раді за 2022 рік

3 лютого 2022 на засіданні міської ради депутатською фракцією «Слуга народу» ініційовано звернення до Президента України В. Зеленського, Голови Служби безпеки України І. Баканова, Генерального прокурора І. Венедиктової, Міністра внутрішніх справ України Д. Монастирського, в.о. директора Державного бюро розслідувань О. Сухачова щодо необхідності посилення боротьби з колоборантами та зрадниками українських інтересів.

З першого дня повномасштабного воєнного вторгнення депутати депутатської фракції «Слуга народу» залишалися в нашій громаді та безпосередньо брали участь в облаштуванні оборонних споруд, блокпостів та укриттів для захисту громади, разом з волонтерами та підприємцями вдалося забезпечити всім необхідним кожен блокпост та укриття. Так, 03.03.2022 голова постійної комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів, інвестицій, торгівлі, послуг та розвитку підприємництва Олександр Миронюк скликав екстрене засідання з метою резервування бюджетних коштів на потреби оборони, які пов’язані з безпекою жителів та територіальної оборони. Членами партії організовано постійну співпрацю з правоохоронними структурами Вознесенського району та зкоординовано спільні зусилля задля забезпечення правопорядку в громаді та адмінбудівлях, які забезпечують безперебійне життєзабезпечення громади.

У травні 2022 року за сприянням Олега Коноплянникова, благодійним фондом «Древляни» придбано допомогу для вихованців Комунального закладу «Центр соціально-психологічної реабілітації дітей» у сумі 500 000 грн. Також депутати фракції приймали активну участь в соціальному проекті з озеленення міста.

Постійно надавали гуманітарну допомогу для волонтерських організацій міста, НКП «Южноукраїнський міський центр первинної медико-санітарної допомоги та КНП «Южноукраїнська міська багатопрофільна лікарня».

Депутати партії постійно працюють над наданням допомоги військовим Збройних Сил України та добровольчим формуванням територіальної громади (продукти харчування, одяг, взуття, засоби гігієни, запчастини та комплектуючі до автотранспортних засобів, пальне та інше). Активно долучаються місцеві та обласні волонтерські організації для безперешкодного направлення допомоги захисникам на лінію фронту, відпрацьовуються нові шляхи надання гуманітарної допомоги для захисників та жителям звільнених населених пунктів.

У зв’язку з воєнними діями, які розпочалися на півдні України, велика кількість людей, зокрема сімей із дітьми, були вимушені покинути власні домівки задля збереження життя. Одразу було відпрацьовано шляхи евакуації з м. Миколаєва, м. Херсона, інших населених пунктів та організовано безкоштовне перевезення, забезпечено транспорт паливом в достатній кількості. Крім того було налагоджено розміщення внутрішньо переміщених осіб для проживання на території громади. Організовано облаштування приміщень та житлових будинків для ВПО.

Відпрацьовано логістику щодо співпраці з міжнародними гуманітарними організаціями з Німеччини, Італії, Польщі для забезпечення гуманітарною допомогою мешканців громади, внутрішньо переміщених осіб. Організовано шляхи постачання, складування та видачу гуманітарної допомоги.

Спільними зусиллями з Південноукраїнською АЕС було зібрано та направлено у великій кількості гуманітарну допомогу для мешканців м. Енергодару.

Також неодноразово було здійснено доставку питної води для мешканців обласного центру м. Миколаєва та Миколаївської обласної клінічної лікарні.

Після масштабних відключень електроенергії розпочали роботу по облаштуванню Пунктів незламності в громаді та забезпеченню їх всім необхідним (продуктами харчування, теплим одягом, засобами гігієни та ін.), з Фонду міської ради на виконання депутатських повноважень виділено кошти на придбання генераторів.

Депутатами фракції підтримано звернення до Президента України Володимира Зеленського, Верховної Ради України, народного депутата України Артема Черноморова про внесення змін до відповідних законів України щодо наслідків ухвалення судом рішення про заборону деяких політичних партій для статусу депутатів місцевих рад та щодо негайної заборони в Україні російської православної церкви, її структурних підрозділів і залежних від неї організацій.

Незважаючи на складну ситуацію в країні, депутатська фракція «Слуга народу» ініціювала прийняття рішень для подальшого соціально-економічного розвитку та забезпечення в умовах війни стабільного функціонування громади. Продовжуємо сприяти патріотичному та національно-культурному вихованню та підтримці молоді.


Миронюк Олександр Степанович

Голова депутатської фракції «Слуга народу» в міській раді з 13.08.2021.

Голова постійної комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів, інвестицій, торгівлі, послуг та розвитку підприємництва, провів 11 засідань комісій, на яких розглянуто 47 проектів рішень міської ради. Взяв участь у 37 засіданнях Южноукраїнської міської ради від початку скликання.

В 2022 році з Фонду міської ради на виконання депутатських повноважень виділено кошти на матеріальну допомогу 8 мешканцям Южноукраїнської територіальної громади, які потребували лікування, на придбання помпи та генератора для малоповерхової забудови, на придбання роутерів для ліцею №4, на виготовлення іміджевої продукції для розвитку туристичного потенціалу громади, для придбання генератора для с. Іванівка.

За звітний період отримав та опрацював 46 звернень мешканців громади, провів 12 особистих прийомів виборців.


Акуленко Олександр Анатолійович

29.07.2021 обрано секретарем Южноукраїнської міської ради восьмого скликання, з 9 серпня 2021 року приступив до виконання повноважень. З 16 червня 2022 року приступив до виконання повноважень міського голови.

До обрання на посаду секретарем ради був головою постійної комісії міської ради з питань житлової політики, комунального господарства, власності, комунального майна та приватизації, транспорту, природокористування, охорони довкілля та енергозбереження, провів 13 засідань. Взяв участь у 35 засіданнях Южноукраїнської міської ради від початку скликання.

В 2022 році з Фонду міської ради на виконання депутатських повноважень виділено кошти на матеріальну допомогу 9 мешканцям Южноукраїнської територіальної громади, які потребували лікування, на придбання помпи та генератора для малоповерхової забудови, на придбання та встановлення вікон в ІІ під’їзді по вул. Молодіжній, 7.

За звітний період провів 12 особистих прийомів, отримав та опрацював 29 звернень мешканців громади.


Коноплянников Олег Володимирович

Голова постійної комісії міської ради з питань земельних відносин та земельного кадастру, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою, провів 7 засідань комісій, на яких розглянуто 211 проектів рішень міської ради щодо врегулювання земельних відносин присвоєння об’єктам поштових адрес, приватизації житла та розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності. Взяв участь у 34 засіданнях Южноукраїнської міської ради від початку скликання.

В 2022 році з Фонду міської ради на виконання депутатських повноважень виділено кошти на матеріальну допомогу 6 мешканцям Южноукраїнської територіальної громади, які потребували лікування, на придбання постільної білизни для КЗ «ЦСПРД», для придбання генератора для с. Іванівка.

За звітний період отримав та опрацював 33 звернення мешканців громади, провів 12 особистих прийомів виборців.


Онищенко Сергій Олександрович

Член постійної комісії міської ради з питань житлової політики, комунального господарства, власності, комунального майна та приватизації, транспорту, природокористування, охорони довкілля та енергозбереження, взяв участь у 14 засіданнях комісій, на яких розглянуто 147 проектів рішень міської ради. Взяв участь у 33 засіданнях Южноукраїнської міської ради від початку скликання.

В 2022 році з Фонду міської ради на виконання депутатських повноважень виділено кошти на матеріальну допомогу 6 мешканцям Южноукраїнської територіальної громади, які потребували лікування, на придбання постільної білизни для КЗ «ЦСПРД», на заміну дверей 1-Б класу ЗОШ №3, на придбання принтеру для 1-Б класу ЗОШ №3, для придбання генератора для облаштування Пункту Незламності в с. Панкратове, на придбання та встановлення 2 од. металопластикових дверей в ліцеї №4.

За звітний період отримав та опрацював 14 звернень мешканців громади, провів 8 особистих прийомів виборців.

 


Паламарчук Лідія Володимирівна

Член постійної комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів, інвестицій, торгівлі, послуг та розвитку підприємництва, взяла участь у 10 засіданнях комісій, на яких розглянуто 47 проектів рішень міської ради. Взяла участь у 32 засіданнях Южноукраїнської міської ради від початку скликання.

В 2022 році з Фонду міської ради на виконання депутатських повноважень виділено кошти на матеріальну допомогу 6 мешканцям Южноукраїнської територіальної громади, які потребували лікування, на ремонт міжпанельних швів (вул. Миру, 10), на придбання матеріалів для ремонту мережі гарячого водопостачання (бул. Шкільний, 5), на придбання новорічних подарунків для дітей с. Іванівка та с. Бузьке.

За звітний період отримала та опрацювала 24 звернення мешканців громади, провела 12 особистих прийомів виборців.

 

 


Сабанюк Анна Вікторівна

Член постійної комісії міської ради з питань земельних відносин та земельного кадастру, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою, взяла участь у 7 засіданнях комісій, на яких розглянуто 211 проектів рішень міської ради. Взяла участь у 32 засіданнях Южноукраїнської міської ради від початку скликання.

В 2022 році з Фонду міської ради на виконання депутатських повноважень виділено кошти на матеріальну допомогу 7 мешканцям Южноукраїнської територіальної громади, які потребували лікування, на придбання постільної білизни для КЗ «ЦСПРД», на придбання матеріалів для ремонту мережі гарячого водопостачання (бул. Соборності, 10), на придбання матеріалів для ремонту мережі гарячого водопостачання (бул. Шкільний, 5), на придбання та встановлення шлагбауму (пр. Незалежності, 6 / бул. Шкільний, 8), для придбання генератора для облаштування Пункту Незламності в с. Панкратове, для придбання генератора для с. Іванівка.

За звітний період отримала та опрацювала 18 звернень мешканців громади, провела 11 особистих прийомів виборців.


Савченко Світлана Іванівна

Член постійної комісії міської ради з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства, освіти, науки, культури, мови, прав національних меншин, міжнародного співробітництва, інформаційної політики, молоді, спорту та туризму, взяла участь у 17 засіданнях комісій, на яких розглянуто 39 проектів рішень міської ради. Взяла участь у 34 засіданнях Южноукраїнської міської ради від початку скликання.

В 2022 році з Фонду міської ради на виконання депутатських повноважень виділено кошти на матеріальну допомогу 13 мешканцям Южноукраїнської територіальної громади, які потребували лікування, на заміну вікон в коридорі ЦРД «Гармонія», на придбання планшетів для КЗ «ЦСПРД», для придбання генератора для с. Іванівка, для придбання та встановлення дитячого майданчика в смт. Костянтинівка.

За звітний період отримала та опрацювала 29 звернень мешканців громади, провела 11 особистих прийомів виборців.

 

 


Графік особистого прийому виборців

членами депутатської фракції «СЛУГА НАРОДУ»

№ з/п

ПІП депутата

Місце прийому виборців (адреса)

Години прийому виборців

Дні прийому виборців

1.

Миронюк Олександр Степанович

пр.Соборності,7 (колишній банк Аваль)

З 17-00

до 19-00

Друга середа кожного місяця

2.

Коноплянников Олег Володимирович

пр.Соборності,7

(колишній банк Аваль)

З 17-00

до 19-00

Перша п’ятниця кожного місяця

3.

Паламарчук Лідія Володимирівна

пр.Соборності,7 (колишній банк Аваль)

З 17-00

до 19-00

Перший понеділок кожного місяця

4.

Савченко Світлана Іванівна

пр.Соборності,7 (колишній банк Аваль)

З 12-00

до 14-00

Третій четвер кожного місяця

5.

Онищенко Сергій Олександрович

пр.Соборності,7 (колишній банк Аваль)

З 17-00

до 19-00

Друга п’ятниця кожного місяця

6.

Сабанюк Анна Вікторівна

пр.Соборності,7

(колишній банк Аваль)

З 17-00

до 19-00

Третя середа кожного місяця

7.

Акуленко Олександр Анатолійович

пр.Соборності,7 (колишній банк Аваль)

З 17-00

до 19-00

Перша середа кожного місяця

 

 

Читайте також

Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VIІI скликання 46 сесії Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VIІI скликання 46&nbs...

Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VIІI скликання 45 сесії Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VIІI скликання 45&nbs...

Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VIІI скликання 44 сесії Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VIІI скликання 44&nbs...

Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VIІI скликання 43 сесії Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

  Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VIІI скликання...