Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Завершив свою роботу дитячий прогулянковий майданчик КЗ «Южноукраїнська дитячо - юнацька спортивна школа»
AA

Завершив свою роботу дитячий прогулянковий майданчик КЗ «Южноукраїнська дитячо - юнацька спортивна школа»

В п'ятницю 22 червня 2018 року завершив свою роботу дитячий прогулянковий майданчик комунального закладу «Южноукраїнська дитячо - юнацька спортивна школа».

Три тижні прогулянкового майданчика промайнули досить швидко та залишили в пам'яті лише яскраві емоції та незабутні враження. Кожен день розпочинався ранковою оздоровчою гімнастикою, в якій використовувалися навіть елементи йоги.

А потім був день, насичений спортивною тематикою - це і Мала Літня Олімпіада «Олімпійське лелеченя», і триразове на тиждень відвідування басейну «Дельфін», і спортивний ерудит - атракціон «Навколо спорту» та спортивно - розважальна гра «Ми нащадки козаків», і спортивні змагання з піонерболу, волейболу, настільного тенісу, дзюдо. Діти ходили в походи по річці Південний Буг, де проводився конкурс на кращий віночок з польових квітів, конкурс «Король та королева бантиків», на міський пляж, де будували замки з піску, провели пікнік на природі в селі Костянтинівка. Всім учасникам майданчика дуже сподобалася екскурсія в село Веселинове на страусину ферму. Цікаво було не тільки подивитися на птахів та звірів, а й на зі своїх рук погодувати їх, а також скуштувати справжнісінький омлет зі страусиних яєць.

А свято чаю завжди викликає в дітей особливий інтерес. Ознайомлення з правилами проведення чайної церемонії, вікторина, присвячена одному з найулюбленіших напоїв у світі, пройшли на «ура». І необхідно відмітити, що діти не так уже й мало знають про свій любимий чай. А смакувати його з печивом, бубликами та цукерками – справжнє задоволення!

Конкурс малюнку «Ми за мир» також пройшов цікаво. Діти створювали свої малюнки, а потім захищали свої роботи.

Кожного дня відзначалися досягнення дітвори, їх таланти та здібності  - діти отримували призи та солодощі, надані управлінням молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради. Морозиво, любимі ласощі дітвори, діти  теж отримала в перший та останній дні роботи майданчика.

До роботи в прогулянковому майданчику залучалися тренери - викладачі, які спрямовували роботу на зміцнення фізичного здоров'я дітей, як найвищої цінності і найважливішої умови реалізації потенційних  можливостей особистості.

Протягом роботи прогулянкового майданчика багато дітей здружились, навчились доцільно проводити час відпочинку, дбайливо ставитися до свого життя та здоров'я. І що саме головне - це  все обов'язково знадобиться у подальшому житті.

В цьому році в прогулянковому майданчику з’явилися нові обличчя, але є й такі, як, наприклад, Бреславець Олександр, який шостий рік поспіль є його відвідувачем. Тому маємо надію, що на  наступний рік всі дітки  теж  прийдуть до нас, щоб весело та по - спортивному цікаво провести час!

 

Читайте також

Хореографічний колектив Южноукраїнської мистецької школи зайняв III місце в обласному огляді-конкурсі «Джерело юних талантів»

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

В рамках щорічного обласного огляду-конкурсу «Джерело юних талантів» 24 квітня 2024 року...

Відбулося засідання організаційного комітету по підготовці та проведенню Дня міста Южноукраїнська

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

11 квітня 2024 року в залі засідання виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради відбулося зас...

Відбувся конкурс за напрямом - музичне мистецтво, категорія народні інструменти (клавішні)

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

В Южноукраїнській мистецькій школі чергова перемога, в рамках щорічного обласного огляду-конкурсу &l...

Южноукраїнська міська бібліотека. Панкратівський бібліотечний пункт. Майстер-клас “Метелики”.

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

У Панкратівському бібліотечному пункті пройшов майстер-клас з виготовлення метеликів для фотозони. У...

Відбувся в дистанційному форматі конкурс за напрямом - музичне мистецтво, категорія духові та ударні інструменти (солісти) серед учнів мистецьких шкіл м. Миколаєва та Миколаївської області

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

В рамках щорічного обласного огляду-конкурсу «Джерело юних талантів» 27 березня 2024 рок...

Конкурс «Мистецька Україна»

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

В Южноукраїнській мистецькій школі пройшов конкурс «Мистецька Україна» серед учнів ХУ...