Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Загальнообласне командно-штабне навчання органів управління та сил цивільного захисту Миколаївської област
AA

Загальнообласне командно-штабне навчання органів управління та сил цивільного захисту Миколаївської област

12 грудня 2023 року на базі Головного управління ДСНС України у Миколаївській області було проведено загальнообласне командно-штабне навчання органів управління та сил цивільного захисту Миколаївської області під головуванням першого заступника обласної військової адміністрації, керівника командно-штабного навчання Георгія РЕШЕТІЛОВА.

Темою обласних командно-штабних навчань було відпрацювання порядку дій органів управління та сил цивільного захисту у Миколаївській області у разі загрози або виникнення надзвичайних ситуацій пов’язаних з ускладненням погодних.

Від імені Южноукраїнської міської територіальної громади прийняли участь керівництво та управління з питань надзвичайних ситуацій та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради.

Під час відпрацювання поставлених завдань, начальником УНС ВПО Южноукраїнської міської ради, була доведена розгорнута інформація про стан готовності органів управління і сил Южноукраїнської міської субланки Вознесенської районної ланки у Миколаївській області до реагування на надзвичайні ситуації та попередження загрози їх виникнення у осінньо-зимовий період 2023-2024 рр. на території Южноукраїнської міської територіальної громади.

Керівництвом обласних командно-штабних навчань жодних зауважень до роботи органів управління і сил Южноукраїнської міської субланки Вознесенської районної ланки у Миколаївській області не було.

Підсумки щодо проведеного навчання, готовності кожної ланки і субланки Миколаївської області до реагування на надзвичайні ситуації та попередження загрози їх виникнення у осінньо-зимовий період, буде надано начальнику Миколаївської обласної військової адміністрації Віталію КІМУ та керівництву Міністерства внутрішніх справ України.

Читайте також

Відбулася комплексна перевірка Южноукраїнської міської територіальної громади щодо виконання вимог законодавства у сфері цивільного захисту

Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

У період з 23 по 26 квітня 2024 року за розпорядженням голови Миколаївської обласної державної адмін...

До уваги жителів громади! 

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

У разі надходження попередження про загрозу «Повітряна тривога», не ігноруйте сигнал!...

Інформація про хід виконання комплексної Програми профілактики злочинності та вдосконалення системи захисту конституційних прав і свобод громадян Южноукраїнської міської територіальної громади на 2022-2026 роки протягом 2023 року

Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

Комплексна програма профілактики злочинності та вдосконалення системи захисту  конституційних п...

Заходи безпеки на льоду

Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

Управління з питань надзвичайних ситуацій та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської м...

Управління з питань надзвичайних ситуацій та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради інформує

Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

У зв’язку з пониженням температури повітря на річці Південний Буг береться тонка крига на воді...