Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | З робочим візитом Миколаївську область відвідала Віце-прем'єр-міністр України - Міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук
AA

З робочим візитом Миколаївську область відвідала Віце-прем'єр-міністр України - Міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук

28 серпня з робочим візитом Миколаївську область відвідала Віце-прем'єр-міністр України - Міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук.

Також цього дня відбулася онлайн нарада під головуванням Віце-прем'єр-міністра України - Міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірини Верещук, до якої долучились начальник обласної військової адміністрації Віталій Кім, його заступник Олександр Трайтлі та керівники окремих структурних підрозділів, начальники районних військових адміністрацій, міські голови. В роботі онлайн наради взяли учать секретар Южноукраїнської міської ради Олександр Акуленко, заступник міського голови Марія Дроздова, начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та взаємодії з правоохоронними органами Іван Колесников. 

На нараді обговорили взаємодію органів виконавчої влади та місцевого самоврядування з громадськими організаціями та волонтерами щодо забезпечення гуманітарних потреб населення Миколаївської області, в тому числі внутрішньо переміщених осіб. Були порушені нагальні питання соціального захисту та підтримки внутрішньо переміщених осіб й виокремлені пропозиції щодо їх вирішення. Також розглянули питання евакуації маломобільних верств населення та підготовку до опалювального періоду й ризики його сталого проходження.

 

Читайте також

Зверніть увагу!

Миколаївська ОВА

Від 25 листопада 2023 року почав діяти спільний наказ № 8дск/50/1дск «Про встановлення заходів...

Допомога військовим

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

  Южноукраїнська міська рада та її виконавчий комітет продовжує підтримувати наших захисникі...

Допомога на передову

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

  Южноукраїнська міська рада продовжує активно підтримувати Збройні Сили України. Сьогодн...