Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Южноукраїнка Катерина Філатова пройшла етап сліпих прослуховувань вокального шоу «Голос країни»
AA

Южноукраїнка Катерина Філатова пройшла етап сліпих прослуховувань вокального шоу «Голос країни»

Вихованка южноукраїнського зразкового театру естрадної пісні «Галатея» Палацу культури «Енергетик» ВП ЮУАЕС Катерина Філатова пройшла етап сліпих прослуховувань вокального шоу «Голос країни» на телеканалі «1+1».

Южноукраїнка підкорила команду зоряних тренерів своїм виконанням кавер-версії пісні Макса Фадєєва «Танці на склі». Проте, незважаючи на це, дати шанс К.Філатовій залишитися в проекті погодився лише Потап, зазначивши, що молода співачка «гідна продовження» та має хороший потенціал. Інші судді - Тіна Кароль і Джамала - також були вражені виконанням Катерини, підкресливши її чуттєвість і щирість.

Катерина Філатова понад 10 років вчилася співати в незмінного керівника театру естрадної пісні «Галатея» Ірини Манзенко, до якої прийшла ще першокласницею. Вона неодноразово була переможницею різних міжнародних, всеукраїнських і галузевих вокальних конкурсів. Оцінюючи виступ своєї підопічної, І.Манзенко зазначає: «Мені сподобався виступ Каті. Я пишаюся нею і рада, що здійснилася її давня мрія. Сподіваюся, в цьому проекті їй поталанить».

За словами педагога, К.Філатова завжди була цілеспрямованою, працелюбною, сильною духом і наполегливою в досягненні своїх цілей. Вона показувала гарні результати не лише у вокальному мистецтві, а й у засвоєнні шкільної програми. «Для мене було приємним здивуванням, коли я дізналася, що вона має намір продовжувати співочу кар'єру, успішно закінчивши Київську муніципальну академію естрадного та циркового мистецтва. Крім цього, у неї ще прокинувся талант до композиторської творчості та мелодиста - Катя почала складати вірші та пісні. З досвіду знаю, є категорія дітей, які не проявляють бажання вчитися співати, а Катя Філатова горіла цим бажанням, і мені завжди було комфортно з нею працювати», - підкреслює І.Манзенко.

 

Читайте також

Фахівці управління інформації та громадських зв’язків філії «ВП ПАЕС» продовжують серію дидактичних заходів для дітей

Управління інформації та громадських зв’язків ВП ПАЕС

5 квітня учні ліцею №4 м Южноукраїнськ корисно та продуктивно провели позаурочний час в інформаційно...