Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Южно-Український енергокомплекс у складних погодних умовах працює стабільно
AA

Южно-Український енергокомплекс у складних погодних умовах працює стабільно

Южно-Український енергокомплекс у складних погодних умовах (низька температура, сильні опади, поривчастий вітер), що склалися в Миколаївській області 23 січня, працює стабільно.

«Порушень експлуатаційних меж і умов безпечної експлуатації на енергоблоках Южно-Української АЕС у результаті погіршення погодних умов не було. Обладнання працює в штатному режимі. Радіаційний фон на проммайданчику і в санітарно-захисній зоні відповідає показникам природних фонових значень, заміряних до пуску станції. Атомна станція несе електричне навантаження 3035 МВт», - повідомляє начальник зміни Южно-Української АЕС Сергій Павлов.

У ВП ЮУАЕС вжито всіх необхідних заходів, аби забезпечити надійну безперебійну роботу устаткування. У період погіршення погодних умов допомогу персоналу цеху господарського обслуговування в підтримці території атомної станції у належному експлуатаційному стані надають працівники інших підрозділів підприємства.

Розчищення проммайданчика та пристанційної території, а також доставку персоналу на робочі місця організовані своєчасно.  «На розчищенні снігу працюють 25 осіб і техніка малої механізації. Докладаємо всіх зусиль аби персонал станції міг без проблем пересуватися територією промислового майданчика АЕС», - зазначає начальник цеху господарського обслуговування ВП ЮУАЕС Валентин Слободянюк.

Розчищенням доріг від снігу займається автотранспортне господарство (АТГ) ВП ЮУАЕС. За словами директора АТГ Петра Форостяного, на боротьбу з негодою перші 8 одиниць техніки вийшли о 3 годині ночі, о 10.00 дороги до об'єктів енергокомплексу розчищали вже 10 снігоприбиральних машин і 3 самоскиди. «На сьогодні в господарстві організовано цілодобове чергування. За прогнозами, найближчим часом очікується випадіння мокрого снігу, тож наша готовність до розчищення доріг зберігається високою», - повідомляє подробиці П. Форостяний.

 

 

 

Читайте також

Фахівці управління інформації та громадських зв’язків філії «ВП ПАЕС» продовжують серію дидактичних заходів для дітей

Управління інформації та громадських зв’язків ВП ПАЕС

5 квітня учні ліцею №4 м Южноукраїнськ корисно та продуктивно провели позаурочний час в інформаційно...