Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Южно-українські авторемонтники передали військовим чергову партію відремонтованої техніки
AA

Южно-українські авторемонтники передали військовим чергову партію відремонтованої техніки

11 серпня авторемонтники Южно-Українського енергокомплексу після капітального ремонту передали військовим чергову партію техніки. Відновлення двигунів і коробки передач автомобіля КамАЗ для 40-ої окремої артилерійської бригади м.Первомайськ, УАЗ-469 для 10-ої морської авіаційної бригади м.Миколаєва та бензовоза Урал-4320 для14-ої радіотехнічної бригади Повітряних сил України м.Одеси було виконано силами волонтерів на базі автотранспортного господарства (АТГ) ВП ЮУАЕС.

За два місяці проведено повний капремонт двигуна та коробки передач до КамАЗу, капітальний ремонт ходової частини, гальмівної системи, роздавальної коробки передач, рульового управління та наладка автомобіля Урал після встановлення двигуна. У машині УАЗ (доставлена на базу АТГ на буксирі) виконано повне відновлення салону та двигуна.

«Якщо рахувати за весь час нашої діяльності, то відремонтовані силами працівників автотранспортного господарства та енергокомплексу машини для військових ми передаємо вже, напевно, у 50-е, - підкреслює директор АТГ ВП ЮУАЕС Петро Форостяний. - Спільними зусиллями ми всі - хто матеріально, хто морально чи фізично, робимо важливу та потрібну роботу. Переконані, що ця техніка надійно служитиме військовим і надалі. І бажаємо, аби в майбутньому ми ремонтували її лише для мирних цілей. А поки наш колектив завжди готовий допомагати армії. Бійці на передовій захищають наше мирне небо і землю, ми ж тут, на місцях, теж робимо все можливе для встановлення миру».

Про якість ремонту, що виконується на базі автотранспортного господарства, говорять самі військові. Капітан 14-ої радіотехнічної бригади Повітряних сил України м.Одеси Валерій Оніхтеров зазначає, що послугами волонтерів автотранспортного господарства скористалися вперше. Про фонд і ремонтників Южно-Українського енергокомплексу, які допомагають армії у відновленні техніки, дізналися від товариша по службі. Приймаючи відремонтований бензовоз Урал, він підтверджує: «Притягнули машину на базу АТГ у жалюгідному стані - 20 років простояла. Після ремонту «накатали» вже 80 кілометрів. Якістю - задоволені».

На відміну від військових радіотехнічної бригади, бійці 40-ої окремої артилерійської та 10-ої морської авіаційної бригад є частими гостями АТГ ВП ЮУАЕС. Заступник начальника по тилу 40-ої бригади Андрій Рахманінов до слів вдячності на адресу колективу Южно-Українського енергокомплексу додає: «З волонтерами автотранспортного господарства співпрацюємо вже два роки - фактично з початку формування нашої бригади. І завжди якість їхньої роботи була на висоті».

Забирати машини до місць їхньої дислокації військові приїхали не з порожніми руками. Від імені командування та особового складу 40-ої окремої артилерійської бригади генеральному директору ВП ЮУАЕС Володимиру Лісніченку, директору АТГ Петру Форостяному та колективу автотранспортного господарства було вручено листи подяки. Бійці 10-ої морської авіаційної бригади, подякувавши авторемонтникам за працю та якість, подарували пам'ятний знак, а військовослужбовці 14-ої бригади вручили волонтерам свій прапор, поповнивши таким чином колекцію АТГ, у якій зберігаються стяги всіх військових частин, яким ремонтники надавали допомогу у відновленні техніки за всі роки війни на сході країни.

 

 

 

Читайте також

Фахівці управління інформації та громадських зв’язків філії «ВП ПАЕС» продовжують серію дидактичних заходів для дітей

Управління інформації та громадських зв’язків ВП ПАЕС

5 квітня учні ліцею №4 м Южноукраїнськ корисно та продуктивно провели позаурочний час в інформаційно...