Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Вшанування пам'яті загиблих на виробництві
AA

Вшанування пам'яті загиблих на виробництві

День пам'яті працівників — це міжнародний день, присвячений пам'яті найманих робітників, які загинули, були покалічені, поранені або отримали професійне захворювання. 

Міжнародний день пам'яті працівників або Міжнародний день вшанування померлих і травмованих - День скорботи, відбувається щороку у всьому світі 28 квітня.

 День пам'яті працівників — це можливість підкреслити змогу запобігти більшості нещасних випадків на робочому місці, та погіршенню здоров'я й сприяти проведенню кампаній та організаційних заходів щодо боротьби за покращення безпеки на робочих місцях.

Гасло дня: «Пам'ятай мертвих — Борися за живих».

28 квітня 2023 року, заступник начальника управління – начальник відділу з питань праці та сім 'ї управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради Олена ФІЛОНОВА та працівники відповідальні за охорону праці на підприємствах, установах та організаціях Южноукраїнської міської територіальної громади - вшанували пам’ять працівників, які загинули на виробництві, як у мирний час, так і під час воєнного стану у звязку з агресією російської федерації  та поклали квіти до Пам’ятного Знаку  «Тим, що загинули в результаті нещасних випадків і аварій на виробництві».

 

Читайте також

Відбулося засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

02.05.2024 року в залі засідань виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради, під головува...

До уваги військовослужбовців!

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради інформує.   10.04.2...

Інформація про стан виконання Програми поліпшення стану безпеки, гігієни праці та виробничого середовища в Южноукраїнській міській територіальній громаді на 2022-2024 роки

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

З метою реалізації комплексу заходів щодо зниження рівня виробничого травматизму і професійної захво...