Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відновлювальна реабілітація застрахованих осіб та дітей застрахованих осіб в Южноукраїнського відділення фонду соціального страхування, підсумки роботи за І півріччя 2018р.
AA

Відновлювальна реабілітація застрахованих осіб та дітей застрахованих осіб в Южноукраїнського відділення фонду соціального страхування, підсумки роботи за І півріччя 2018р.

11  липня 2018 року в Южноукраїнському міському відділенні Управління ВД фонду соціального страхування України в Миколаївській області відбувся семінар, на який були запрошені відповідальні працівники КЗ «Южноукраїнська міська лікарня», ВОЗ ВП ЮУАЕС, Департаменту соціальних питань та охорони здоров’я Южноукраїнської міської Ради, КЗ «Арбузинська центральна районна лікарня».

Було підведено підсумки роботи відділення Фонду соціального страхування України по проведенню відновлювальної реабілітації застрахованих осіб в м. Южноукраїнськ та Арбузинському районі за І півріччя, розглянуто основні завдання та проблеми відбору застрахованих осіб та членів їх сімей в при направленні на лікування до реабілітаційних відділень санаторно-курортних закладів.

Начальник Южноукраїнського міського відділення Гут Світлана Станіславівна підвела підсумки роботи за І півріччя 2018 року, зазначила на проведенні якісного лікування та відновлюваної реабілітації застрахованих осіб та членів їх сімей, згідно Постанови №39 та попередженні професійних захворювань,  ознайомила з переліком санаторіїв, згідно профілів лікування, граничні розміри витрат на санаторно-курортне лікування для застрахованих осіб та членів їх сімей. Особливу увагу приділила проблемам відновлювальної реабілітації дітей застрахованих осіб та реформуванню системи соціального страхування в Україні на впровадження електронного листка непрацездатності

Повідомила що з початку 2018 року було направлено на відновлювальну реабілітацію по м. Южноукраїнськ та Арбузинському районі 11 осіб. Зауважила що КЗ «Арбузинська центральна районна лікарня» потрібно активізувати роботу по направленню застрахованих осіб на відновлювальну реабілітацію.

Виступили щодо роботи по відновлювальній реабілітації застрахованих осіб за І півріччя 2018 року спеціалісти відділення Сидорчук Л.Г. та Дригіна Т.П.

В ході семінару відбувся плідний діалог із запрошеними.

Підводячи підсумки семінару Гут С.С. відмітила, що робота щодо відновлювальної реабілітації застрахованої особи має бути направлена на результат,  людину праці її здоров’я, на повернення до нормальних умов праці, соціальної адаптації у суспільстві та подякувала всім присутнім за співпрацю.

 

 

Читайте також

Виходь на світло! Ризики та негативні наслідки незадекларованої праці для суб'єктів господарювання

Южноукраїнське міське відділення У ВД ФССУ в Миколаївській області

  Зміни в трудовому законодавстві під час воєнного стану Задекларована праці = трудов...

Охорона праці під час організації дистанційної (надомної) роботи

Южноукраїнське міське відділення управління ВД ФСС України в Миколаївській області

В умовах поширення коронавірусної інфекції та впровадження карантинного режиму на території України&...

Раціональне використання засобів індивідуального захисту (ЗІЗ) при захворюванні на COVID-19

Южноукраїнське міське відділення управління ВД ФСС України в Миколаївській області

Профілактичні заходи Інфікування SARS-CoV-2 відбувається контактним та крапельним шляхами. Повітр...

Заходи з профілактики інфекцій та інфекційний контроль під час надання медичної допомоги пацієнту, який підлягає визначенню випадку COVID-19

Южноукраїнське міське відділення управління ВД ФСС України в Миколаївській області

Заходи з профілактики інфекцій здійснюються працівниками охорони здоров'я (медичними працівникам...

Проведення медичних оглядів

Южноукраїнське міське відділення управління ВД ФСС України в Миколаївській області

Власник або уповноважений ним орган зобов'язаний за власні кошти забезпечити фінансування та орг...