Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відбувся «прямий ефір» з міським головою Віктором Пароконним
AA

Відбувся «прямий ефір» з міським головою Віктором Пароконним

6 лютого 2017 року відбувся «прямий ефір» з міським головою Віктором Пароконним у передачі «Про владу і не тільки» на телеканалі «Твій Всесвіт».

На початку ефіру міський голова зазначив, що кінець року – це підведення підсумків роботи, тому наразі проходять зустрічі по мікрорайонам міста, де звітує перед мешканцями про проведену роботу.

Під час «прямого ефіру» міський голова відповів на запитання мешканців щодо тарифів на житлово-комунальні послуги, доцільності встановлення теплових лічильників в житлових будинках, відлову бродячих собак, реконструкції гуртожитку №6, надання житла учасникам АТО, установки дитячих МАФів у дворах, ремонту поштових скриньок, влаштування велостоянки біля лікарні та зупинки біля міського кладовища,  організації дачних перевезень, обрізки сухих дерев, реалізації преси, та інші.

Також, мешканці цікавилися питаннями повернення випускників на роботу в місто, ціною встановлених лавок та урн для сміття, зміни процентної ставки земельного податку, придбання томографу, вирішення проблеми закриття ігрових автоматів.

Надходили і пропозиції від мешканців, зокрема щодо облаштування полиць для соціального хліба.

Вкотре громадяни звернули увагу на ігнорування водіїв легкових автомобілів знаку, що забороняє рух автомобілів по б-р Шкільному.

Читайте також