Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відбувся «прямий ефір» з міським головою
AA

Відбувся «прямий ефір» з міським головою

21 листопада 2016 року відбувся «прямий ефір» з міським головою Віктором Пароконним у передачі «Про владу і не тільки» на телеканалі «Твій Всесвіт».

Протягом години міський голова відповідав на запитання мешканців міста. Громадян цікавили питання: реконструкція гуртожитку №6, встановлення світлофорів біля ККСС «Олімп», встановлення дитячих майданчиків у дворах на зимовий період, забезпечення ліками пільгової категорії населення, відкриття пекарні, обмеження руху транспорту по бульвару Шкільному, роботи ринків, встановлення тротуару по вул. Набережній Енергетиків, проблеми вуличного освітлення, обмеження роботи кафе «Каштан» в нічний час, розкрадання тротуарної плитки в парку біля ККСС «Олімп» та інші. Багато питань стосувалися проблем ОСББ та політичної ситуації в місті.

Міський голова звернув увагу на збереження малих архітектурних форм та спортивного знаряддя на прибудинкових майданчиках, відмітив, що розглядається можливість встановлення відеокамер у дворах міста за рахунок інвестора та впровадження проекту «Тренер - в кожний двір».

Мешканці висловлювали слова вдячності за благоустрій території біля магазину №53, проведення ремонту в під’їздах першого мікрорайону та систематичні зустрічі в «прямому ефірі».

 

Читайте також