Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відбулося засідання 33 сесії Южноукраїнської міської ради
AA

Відбулося засідання 33 сесії Южноукраїнської міської ради

30 листопада відбулося засідання 33 сесії Южноукраїнської міської ради під головуванням Олександра Акуленка. В роботі взяли участь 25 депутатів міської ради.

Міська рада затвердила Цільову програму захисту населення і територій Южноукраїнської міської територіальної громади від надзвичайних ситуацій  місцевого рівня на 2023-2027 роки, Програму  з розроблення містобудівної документації населених пунктів Южноукраїнської міської територіальної громади на 2023 -2028 роки та Програму розвитку земельних відносин Южноукраїнської міської територіальної громади на 2023-2027 роки.

Депутати міської ради затвердили  Положення, яке визначає порядок встановлення та демонтаж пам’ятних знаків (пам’ятників, меморіальних об’єктів, меморіальних дошок та об’єктів монументального мистецтва), а також з метою покращення естетичної привабливості міста та упорядкування дизайну адресного господарства на території Южноукраїнської міської територіальної громади затвердили вимоги та рекомендації до дизайну.

Підтримано звернення Южноукраїнської міської ради щодо можливості відкриття Територіального сервісного  центру на території Южноукраїнської міської територіальної громади, бо на території громади відсутній територіальний сервісний центр МВС, що спричиняє незручності мешканцям в отриманні послуг в цьому напрямку, створює необхідність виїзду до іншого населеного пункту.

Міська рада розглянула електронну петицію «Проти підняття тарифів на холодне водопостачання та водовідведення» від 06.11.2022. З метою недопущення підвищення тарифів для населення на послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення в період дії воєнного стану в Україні, Южноукраїнська міська рада включить в проєкт бюджету Южноукраїнської міської територіальної громади на 2023 рік кошти на відшкодування втрат тарифу, які виникнуть в зв’язку з відтермінуванням введення в дію тарифів на послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення для населення у період воєнного стану в Україні.

Також, прийняті рішення  з питань житлово - комунального господарства, приватизації, врегулювання земельних відносин Южноукраїнської міської територіальної громади та інших питань.

Міською радою підтримані звернення до Президента України  Володимира Зеленського, Верховної Ради України, народного депутата України Артема Черноморова про внесення змін до відповідних законів України щодо наслідків ухвалення судом рішення про заборону деяких політичних партій для статусу депутатів місцевих рад та щодо негайної заборони в Україні російської православної церкви, її структурних підрозділів і залежних від неї організацій.

 

 

Читайте також

Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VIІI скликання 46 сесії Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VIІI скликання 46&nbs...

Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VIІI скликання 45 сесії Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VIІI скликання 45&nbs...

Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VIІI скликання 44 сесії Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VIІI скликання 44&nbs...

Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VIІI скликання 43 сесії Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

  Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VIІI скликання...