Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відбулося позапланове засідання міської ради №64
AA

Відбулося позапланове засідання міської ради №64

25 червня відбулося позапланове засідання міської ради №64 під головуванням міського голови Віктора Пароконного. Для роботи зареєструвалися 33 депутати  Южноукраїнської міської ради.  

Депутати міської ради заслухали звіт про виконання бюджету міста Южноукраїнська за І квартал 2020 року та  звіт щодо здійснення державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності виконавчими органами Южноукраїнської міської ради у 2019 році.

Міською радою затверджено Програму національно-патріотичного виховання у закладах освіти комунальної власності міста Южноукраїнська на 2020-2025 роки та Програму поліпшення стану безпеки, гігієни праці та виробничого середовища в місті Южноукраїнську на 2020 – 2021 роки.

Депутати надали згоду на отримання благодійної допомоги від ПрАТ «Юженергобуд» у формі поточного ремонту третього поверху нежитлової будівлі інфекційного  корпусу комунального некомерційного підприємства «Южноукраїнська міська багатопрофільна лікарня» Южноукраїнської міської ради.

Міська рада присвоїла управлінню освіти Южноукраїнської міської ради ім’я Бориса Грінченка та прийняла рішення щодо  обладнання системами доочистки питної води харчоблоків закладів дошкільної та загальної середньої освіти.

Встановлено на 2021 рік ставки єдиного податку в місті Южноукраїнську, ставки та пільги із сплати земельного податку, ставки орендної плати за землю, ставки та пільги із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, ставки туристичного збору та ставки транспортного податку в місті Южноукраїнську.

Також, прийняті рішення з питань приватизації та з питань врегулювання земельних відносин у місті.

Читайте також

Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VII скликання позапланової 65 сесії Южноукраїнської міської ради від 01.10.2020

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

  Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VII скликання...

Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VII скликання позапланової 65 сесії Южноукраїнської міської ради VII скликання від 17.09.2020

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

  Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VII скликання...

Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VII скликання позапланової 64 сесії Южноукраїнської міської ради VII скликання від 25.06.2020

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VII скликання поз...