Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | УВАГА! Мешканцям громади! Нові обмеження у зв'язку із загальною мобілізацією
AA

УВАГА! Мешканцям громади! Нові обмеження у зв'язку із загальною мобілізацією

На виконання розпорядження Южноукраїнського міського голови № 54-р від 09.03.2022, на території Южноукраїнської міської територіальної громади проводиться загальна мобілізація. Розпорядження видано відповідно до Указу Президента України від 24.02.2022 №69/2022 «Про загальну мобілізацію», наказу військового комісара Миколаївського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки від 03.03.2022 №52 «Про проведення загальної мобілізації на території Миколаївської області» та з метою забезпечення оборони держави, підтримання бойової та мобілізаційної готовності Збройних Сил України та інших військових формувань.

Всі військовозобов’язані громадяни віком від 18 до 60 років та резервісти, які призиваються на військову службу під час мобілізації у порядку, визначеному законодавством, мають негайно прибути за адресами, вказаними у мобілізаційних розпорядженнях або повістках.

Військовозобов’язаним, призовникам і резервістам заборонено змінювати місце проживання без дозволу та відома Першого відділу Вознесенського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.


Наказ військового комісара Миколаївського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки від 03.03.2022 №52

"Про проведення загальної мобілізації на території Миколаївської області"


Розпорядження міського голови від 09.03.2022 №54-р

"Про проведення загальної мобілізації на території Южноукраїнської міської територіальної громади"

 

 

 

 

Читайте також

До уваги жителів громади!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Цієї неділі Україна вже втретє святкуватиме Великдень під час повномасштабної війни. Зазвичай, в цей...

Зверніть увагу!

Миколаївська ОВА

Від 25 листопада 2023 року почав діяти спільний наказ № 8дск/50/1дск «Про встановлення заходів...

Допомога військовим

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

  Южноукраїнська міська рада та її виконавчий комітет продовжує підтримувати наших захисникі...