Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Управління з питань надзвичайних ситуацій та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради інформує
AA

Управління з питань надзвичайних ситуацій та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради інформує

01.10.2018 о 13.00 год. в приміщенні відділу взаємодії з правоохоронними органами УНС ВПО відбулась презентація роботи системи відеоспостереження. За роботою камер в режимі он-лайн мали змогу спостерігати депутати Южноукраїнської міської ради: Курдасов О.О., Горностай С.В., Узунов В.М., Черьомухіна Н.М., Севастьянова О.М., Толкач А.П., секретар міської ради Дзюбенко Л.П., заступники міського голови Бацман М.В. та Кольчак О.М., представники правоохоронних органів та ЗМІ, керівники установ,  мешканці міста Южноукраїнська тощо.

Мета проекту – відеоспостереження місць масового скупчення та відпочинку людей, перехресть та вагомих транспортних доріг міста, створення відеоархіву для забезпечення ефективності дій оперативних служб, розпізнавання номерів транспортних засобів тощо. 

Систему відеоспостереження представив інженер ТОВ «ІТС» Юрій Жакулін та замовник проекту – начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради Колесников І.К., зазначивши, що завдяки спільним зусиллям в місті прокладена система волоконно-оптичної лінії зв’язку, яка дозволяє згодом нарощувати кількість камер відеоспостереження в разі необхідності та дає змогу працювати системі автономно, незалежно від погодних умов та доступу до мережі Інтернет.

На теперішній час в місті працює 3 відеокамери, які встановлені на перетині вулиць Паркової та Миру, а також вулиць Паркової та Спортивної, але в цілому планується встановлення ще 16 камер відеоспостереження в м. Южноукраїнську, завдяки яким буде охоплена практично вся територія міста, а також в’їзди/виїзди  з нього. 

Система відеоспостереження включає в себе централізоване місце зберігання та обробки відеоінформації із системою резервного електропостачання. Приміщення, де розташований сервер системи, обладнано кондиціонером, який постійно підтримує температуру, необхідну для коректної роботи серверу, а також системою охоронної сигналізації для запобігання проникнення до серверної сторонніх осіб. Камери системи відеоспостереження мають антивандальний корпус, стійкі до атмосферних впливів та мають вбудований ІК-освітлювач, що дає змогу ефективно працювати камерам  відеоспостереження у нічний час доби.

 

 

 

Читайте також

До уваги жителів громади! 

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

У разі надходження попередження про загрозу «Повітряна тривога», не ігноруйте сигнал!...

Інформація про хід виконання комплексної Програми профілактики злочинності та вдосконалення системи захисту конституційних прав і свобод громадян Южноукраїнської міської територіальної громади на 2022-2026 роки протягом 2023 року

Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

Комплексна програма профілактики злочинності та вдосконалення системи захисту  конституційних п...

Заходи безпеки на льоду

Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

Управління з питань надзвичайних ситуацій та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської м...

Управління з питань надзвичайних ситуацій та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради інформує

Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

У зв’язку з пониженням температури повітря на річці Південний Буг береться тонка крига на воді...