Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | У місті-супутнику ЮУАЕС завершився IV Міжнародний фестиваль-конкурс вокального мистецтва «Місто дитинства»
AA

У місті-супутнику ЮУАЕС завершився IV Міжнародний фестиваль-конкурс вокального мистецтва «Місто дитинства»

На головній площі Палацу культури Южно-Українського енергокомплексу 20 квітня підбили підсумки IV Міжнародного фестивалю-конкурсу вокального мистецтва «Місто дитинства». Головного призу - Гран-прі та сертифікату на 20 тисяч гривень - удостоєна харків’янка Анастасія Ситник. Дипломи та сертифікати на 2 тисячі гривень отримали 16 лауреатів 1 ступеня, подарунки від спонсорів - 31 лауреат другого ступеня та 37 - третього. Організаторами пісенного конкурсу виступали ГО «Місто дитинства», Южно-Український енергокомплекс і профспілковий комітет підприємства.

Фестиваль, на який з'їхалися учасники з України, Італії, Грузії та Білорусі став масштабним культурним заходом для міста-супутника атомної станції. Він тривав чотири дні, два з яких були конкурсними. У перебігу конкурсної програми прозвучало більше 260 пісень у виконанні 179 талановитих вокалістів з 26 міст світу. Усі вони показали високий рівень виконання. Серед конкурсантів фестивалю були як досвідчені учасники та переможці різних українських, міжнародних конкурсів вокального мистецтва і відомих телевізійних проектів, так і ті, хто лише робить перші кроки на великій сцені. Родзинкою конкурсу став виступ учасників фестивалю категорії «Ансамблі» а капела в Храмі Христа Спасителя.

Переможців і учасників IV Міжнародного фестивалю-конкурсу вокального мистецтва «Місто дитинства» привітав голова профкому ВП ЮУАЕС Сергій Снітков, наголосивши, що Южно-Український енергокомплекс і надалі підтримуватиме обдаровану молодь. «Я думаю, що чимало учасників цього фестивалю з цієї сцени можуть розпочати шлях у майбутню професію», - підкреслив він і побажав усім подальших творчих успіхів і звершень.

 

 

Читайте також

Фахівці управління інформації та громадських зв’язків філії «ВП ПАЕС» продовжують серію дидактичних заходів для дітей

Управління інформації та громадських зв’язків ВП ПАЕС

5 квітня учні ліцею №4 м Южноукраїнськ корисно та продуктивно провели позаурочний час в інформаційно...