Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | У Інформцентрі ЮУАЕС стартував цикл занять для наймолодших южноукраїнців
AA

У Інформцентрі ЮУАЕС стартував цикл занять для наймолодших южноукраїнців

15 листопада відвідувачами Інформаційного центру Южно-Українського енергокомплексу стали вихованці міського дитячого садка №9 (Центр розвитку дитини «Гармонія»). Півтора десятка юних южноукраїнців 5-6 років з непідробною серйозністю знайомилися з макетами атомної станції - підприємства, де працюють їхні батьки.

Заняття для таких маленьких у Інформцентрі було організовано вперше. Головне, що в його перебігу можна було не лише все розглядати, а й торкатися руками. А ще - подивитися мультик про Фіксиків, у якому улюблені мультгерої розповідають про ланцюгову ядерну реакцію, відгадати цікаві загадки, дізнатися, що таке механіка та ще багато чого дуже потрібного та корисного.

«Такі дітки - найвдячніша аудиторія, - стверджує завідувачка сектором роботи з молоддю та школярами управління інформації і громадських зв'язків ВП ЮУАЕС Олена Болотських, - працювати з ними одне задоволення».  «Таку непросту тему як атомна енергетика малюки сприймають з великою цікавістю та пильною увагою», - продовжує режисер сектору Світлана Дідик. Отже, на переконання організаторів, перше заняття, як-то кажуть, відбулося. Єдине, що збираються змінити в подальшому, - збільшити час його проведення. Малята залишали Інформаційний центр неохоче, та розпорядок дня вихованців «Гармонії» до того зобов'язав.

За словами фахівців сектору роботи з молоддю та школярами,  найближчим часом такі заняття буде організовано для всіх старших груп дитсадка «Гармонія». А в подальшому відвідати Інформцентр запросять вихованців та їх наставників і з інших дитячих дошкільних закладів міста.

 

 

 

 

 

 

Читайте також

Фахівці управління інформації та громадських зв’язків філії «ВП ПАЕС» продовжують серію дидактичних заходів для дітей

Управління інформації та громадських зв’язків ВП ПАЕС

5 квітня учні ліцею №4 м Южноукраїнськ корисно та продуктивно провели позаурочний час в інформаційно...