Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | У інформцентрі ЮУАЕС  триває реалізація проекту «АЕС відкрита дітям»
AA

У інформцентрі ЮУАЕС  триває реалізація проекту «АЕС відкрита дітям»

У інформцентрі Южно-Української АЕС у рамках проекту «АЕС відкрита дітям» відбувся захід під назвою «З любов'ю в серці». Його організували фахівці управління інформації та громадських зв'язків ВП ЮУАЕС спільно з Южноукраїнським міським центром соціальних служб для сім'ї, дітей і молоді. На веселу та пізнавальну зустріч, приурочену до Дня святого Валентина, запросили дітей-інвалідів, дітей учасників АТО, а також дітей з малозабезпечених сімей і сімей переселенців.

Гостей зустріли запальним  танком у виконанні вихованців хореографічної студії «Сакура» Палацу культури Южно-Українського енергокомплексу. Далі було знайомство з інформцентром, участь у пізнавальних конкурсах, подорож до захоплюючого світу атомної енергетики, яку діти здійснили за допомогою мультиків і макетів обладнання АЕС.

Родзинкою заходу став майстер-клас із валяння з шерсті, проведений фахівцями міського центру дитячої та юнацької творчості. Спробувавши себе в цьому виді декоративно-прикладного мистецтва, діти з задоволенням створювали квіти, а на завершення кожна дитина отримала в подарунок зваляне з шерсті серце. Не менш весело пройшов і розіграш призів, під час якого діти з великою готовністю демонстрували засвоєні в перебігу захоплюючого візиту знання.

 

 

Читайте також

Фахівці управління інформації та громадських зв’язків філії «ВП ПАЕС» продовжують серію дидактичних заходів для дітей

Управління інформації та громадських зв’язків ВП ПАЕС

5 квітня учні ліцею №4 м Южноукраїнськ корисно та продуктивно провели позаурочний час в інформаційно...