Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | У автогосподарстві ЮУАЕС відремонтовано ще 2 одиниці техніки для військових
AA

У автогосподарстві ЮУАЕС відремонтовано ще 2 одиниці техніки для військових

17 та 18 листопада до місця дислокації у військові підрозділи відправилися чергові два автомобілі, відремонтовані на базі автотранспортного господарства (АТГ) ВП ЮУАЕС. Своє місце в лавах бойових частин зайняли ГАЗ-66 і мікроавтобус Volkswagen.

На відновлення ГАЗону южно-українським ремонтникам знадобилися 2 тижні. «Ми виконали ремонт борту, техобслуговування двигуна, гальмівної системи, коробки передач. Таким чином, автомобіль 79-ї десантно-штурмової бригади Миколаєва знову готовий для перевезення боєприпасів, людей і амуніції, - розповідає майстер ремонтної служби АТГ Олег Шевченко і продовжує: - Паралельно наші майстри відновлювали пасажирський мікроавтобус Volkswagen 36-ї окремої бригади морської піхоти. Коли він надійшов на нашу базу його стан був значно гірший. Проте, вдалося повернути до життя і його».

Відновленням техніки для військових підрозділів, що несуть службу з захисту суверенітету та територіальної цілісності України, волонтери АТГ займаються в неробочий і вільний від роботи час. Основний кістяк групи складають 10 ремонтників. Майстри на всі руки, вони дають друге, а іноді й третє життя військовому автотранспорту не лише на базі АТГ. Свого часу група умільців автогосподарства АЕС виїжджала на схід країни, де проводила ремонт бойової техніки безпосередньо в зоні військових дій. До ремонтних робіт з готовністю підключаються й інші працівники АТГ, а також волонтери з цехів і підрозділів АЕС та жителі міста атомників.

Відновлення техніки для військових в автотранспортному господарстві ВП ЮУАЕС триває безперервно. За підрахунками персоналу, на ремонт однієї одиниці витрачається приблизно місяць. Зазвичай роботи ведуться паралельно на декількох машинах. Найчастіше на потоці перебувають 2-3 автомобілі. Сьогоднішня ситуація - не виняток. Дві бойові одиниці відправились до військових частин, а в майстернях продовжує кипіти робота. Триває відновлення ЗІЛу,  УАЗу та автомобіля Швидкої допомоги, який прибув із зони Авдіївки буквально зрешечений кулями. Колектив АТГ продовжує вносити свою частку в справу захисту України.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Читайте також

Фахівці управління інформації та громадських зв’язків філії «ВП ПАЕС» продовжують серію дидактичних заходів для дітей

Управління інформації та громадських зв’язків ВП ПАЕС

5 квітня учні ліцею №4 м Южноукраїнськ корисно та продуктивно провели позаурочний час в інформаційно...