Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Шановні мешканці міста Южноукраїнськ!
AA

Шановні мешканці міста Южноукраїнськ!

У зв’язку з військовою агресією Російської Федерації проти України, із  24.02.2022 р. на території України введено воєнний стан відповідно до Указу Президента України №64/2022 , який затвердила Верховна Рада – Закон України «Про затвердження Указу Президента України «Про введення воєнного стану в Україні» №2102-ІХ від 24.02.2022.

Воєнний стан не звільняє громадян від плати за комунальні послуги. Уряд не оголошував ніяких змін в системі комунальних платежів. Тобто, незважаючи на війну, сплачувати комунальні послуги все одно треба. Однак пеня на них не нараховуватиметься.

КП ЖЕО повідомляє, що усі підрозділи підприємства працюють в цілодобовому режимі, для забезпечення оборони Южноукраїнської територіальної громади. Підприємство здійснювало та продовжує здійснювати підготовку визначених органами місцевого самоврядування приміщень, що можуть використовуватись мешканцями міста під час повітряної тривоги (прибирання, освітлення, тощо). В повному обсязі надає послуги з управління багатоквартирними будинками, а також забезпечує вивіз твердих побутових відходів на території міста та смт. Костянтинівка, відповідно затвердженого графіка.

Окрім того, КП ЖЕО здійснює виконання мобілізаційних завдань та розпоряджень органів місцевого самоврядування, військових комісаріатів, керівників територіальної оборони громади та функціонування критичної інфраструктури.

Враховуючи вказане, КП ЖЕО просить мешканців міста з розумінням поставитись до обставин сьогодення, що склалась в країні та області, та вчасно здійснювати оплату за житлово - комунальні послуги, що є критично важливим для подальшого належного функціонування підприємства, оскільки КП ЖЕО необхідно закуповувати важливі для стабільного функціонування міста матеріали, механізми, паливо – мастильні матеріали, а також, дуже важливо сплачувати вчасно заробітну плату перш за все робітничому персоналу підприємства.

 Наголошуємо, що вчасне надання житлово - комунальних послуг, та виконання завдань міської ради оборонного характеру є чи не найважливішим показником мирної та стабільної ситуації в територіальній громаді, що в свою чергу мінімізує панічні настрої населення.

Додатково повідомляємо, що у вас є можливість встановити додаток ДІЯ, через який надіслати запит на отримання державної допомоги у розмірі 6500 грн., які ви можете використати в тому числі для сплати житлово-комунальних послуг у разі погодження відповідного запиту.

Все буде Україна!

 

Читайте також

До уваги жителів громади!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Цієї неділі Україна вже втретє святкуватиме Великдень під час повномасштабної війни. Зазвичай, в цей...

Зверніть увагу!

Миколаївська ОВА

Від 25 листопада 2023 року почав діяти спільний наказ № 8дск/50/1дск «Про встановлення заходів...

Допомога військовим

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

  Южноукраїнська міська рада та її виконавчий комітет продовжує підтримувати наших захисникі...