Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Щодо повідомлення RASFF
AA

Щодо повідомлення RASFF

 

До Держпродспоживслужби надійшло інформаційне повідомлення Системи RASFF від 02.10.2019 року № 2019.3585 «Щодо повідомлення RASFF». Відповідно до повідомлення виявлено Salmonella в борошні з птиці (походження ТОВ «Українська білкова компанія», вул. Темпере, 13-В, м. Київ), експортованому до Республіки Кіпр.

Згідно Закону України «Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження , здоров’я та благополуччя тварин» та «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» оператори ринку зобов’язані вилучати та/або відкликати у встановлених законом випадках харчові продукти, які перебувають в обігу, та письмово інформувати компетентний орган про виявлені невідповідності та вжиті заходи.

У разі виявлення вищезазначеної продукції в обігу просимо повідомляти Арбузинське міжрайонне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області за адресою: вул. Дружби народів, 23, оф. 85, м. Южноукраїнськ, Миколаївська обл., 55001, т/факс 5-79-71.

Читайте також

Фахівці управління інформації та громадських зв’язків філії «ВП ПАЕС» продовжують серію дидактичних заходів для дітей

Управління інформації та громадських зв’язків ВП ПАЕС

5 квітня учні ліцею №4 м Южноукраїнськ корисно та продуктивно провели позаурочний час в інформаційно...

На ПАЕС привітали нацгвардійців

Управління інформації та громадських зв’язків ВП ПАЕС

26 березня на Південноукраїнській АЕС пройшли урочисті заходи з нагоди Дня Національної гвардії Укра...