Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Робота постійних комісій
AA

Робота постійних комісій

25 квітня, у ході підготовки до чергової 37 сесії Южноукраїнської міської ради відбулися засідання постійних комісій, на яких розглянуто питання порядку денного сесії.

Так, цього дня провели засідання постійної комісії міської ради з питань житлової політики, комунального господарства, власності, комунального майна та приватизації, транспорту, природокористування, охорони довкілля та енергозбереження під головуванням голови комісії – Кравченко Дениса Володимировича.

На розгляд депутатів було запропоновано 24 проєкти рішень порядку денного, всі, крім одного, членами комісії підтримані одноголосно. Утримались же учасники засідання у питанні надання згоди на списання майна, що належить до комунальної власності Южноукраїнської МТГ, шляхом ліквідації з балансу комунального підприємства «Служба комунального господарства». Йдеться про списання автотранспорту, зварювальних апаратів, тощо, які знаходяться у несправному стані. Депутат – Микола Пелюх запропонував це майно реалізовувати через систему «Прозоро».


Дещо пізніше працювала постійна комісія міської ради з питань земельних відносин та земельного кадастру, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою, під головуванням голови постійної комісії Олега Коноплянникова:

Члени комісії опрацювали 27 основних та 7 додаткових питань порядку денного.

Одне з них «Про надання дозволу КНП «Южноукраїнська міська багатопрофільна лікарня» на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування для будівництва та обслуговування паркінгів автостоянок в районі вулиці Миру, 3, знято з порядку денного за заявою директора КНП «ЮМБЛ» Сергія Лупова.

Після тривалого обговорення, на доопрацювання направлено проєкт «Про встановлення обмеження стосовно розміщення тимчасових споруд для здійснення підприємницької діяльності на проспекті незалежності м. Южноукраїнськ».

Депутатка міської ради Олена Петрина озвучила проєкти рішень щодо припинення релігійній громаді парафії на ім’я Христа Спасителя Вознесенської єпархії Української православної церкви м. Южноукраїнськ та на ім’я Святителя Миколая Вознесенської єпархії Української православної церкви смт. Костянтиніка права постійного користування земельною ділянкою.

Члени комісії запропонували на засідання сесії запросити священнослужителів храмів для надання об’єктивних пояснень, що стосуються їх подальшої діяльності та запропонували включити до порядку денного сесії ці питання.


Як завжди широкий спектр обговорень викликали питання, що виносились на засідання постійної комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів, інвестицій, торгівлі, послуг та розвитку підприємництва. Детально розглянули 14 питань.

Членами комісії одноголосно підтримано звернення військової частини з проханням виділення коштів для придбання військового обладнання.

Олександр Миронюк – голова комісії зазначив, що підтримка військових, які захищають Україну – завжди було і є пріоритетним напрямком у роботі ради.

Більшість питань членами комісії було взято до відома та винесено на розгляд ради.


На засіданні постійної комісії міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, запобігання корупції, сприяння депутатській діяльності, етики та регламенту, що відбулася 26 квітня розглянули три основних та одне додаткове питання.

Заслухали доповідь начальника управління діловодства та зв’язків з громадськістю Антоніни Мартинко щодо затвердження Положення про звання «Почесний громадянин Южноукраїнської міської територіальної громади», в якому запропоновані зміни, що стосуються гідного вшанування захисників України. Це питання як і решта інших отримали одноголосну підтримку членів комісії.

Загалом, всі питання розглянуто профільними постійними комісіями, надано рекомендації та доручення.

 

 

Читайте також

Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VIІI скликання 46 сесії Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VIІI скликання 46&nbs...

Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VIІI скликання 45 сесії Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VIІI скликання 45&nbs...

Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VIІI скликання 44 сесії Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VIІI скликання 44&nbs...

Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VIІI скликання 43 сесії Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

  Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VIІI скликання...