Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Робоча нарада
AA

Робоча нарада

Погодинні графіки відключення електроенергії, коли три години світло є, три немає, южноукраїнці й досі активно й бурхливо критикують, хоча й підлаштували під них своє життя. Та є в нашому місті 16 багатоквартирних будинків, в яких ситуація набагато складніша. Ці будинки розділені навпіл по чергах. Встановлене в них обладнання для розподілу інтернету та телебачення то відключене через відсутність електрики, то не в змозі надати послуги тій частині будинку, яка відключена наступні три години. Таким чином в певній частці квартир нашого міста взагалі відсутні кабельні телебачення та інтернет. Провайдери цих послуг намагалися самотужки вирішити ці проблеми, але нарешті зрозуміли, що ніякі вжиті заходи не допомагають, тому вирішили об’єднати зусилля заради пошуку оптимального виходу з ситуації.

Сьогодні з цього приводу за ініціативи директора ДПТС «Квант» Миколи Скуляра у виконавчому комітеті відбулася нарада за участі представників виконкому, провайдерів, балансоутримувачів будинків, підприємства електричних мереж та медіа. Учасники наради обговорили проблему та  можливі шляхи її вирішення, зокрема, варіанти підключення обладнання до безперебійного електроживлення. 

Виконавчий комітет надаватиме інформацію про вирішення цієї проблеми по мірі її надходження.

 

Читайте також

Апаратна нарада

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

  Апаратна нарада під головуванням міського голови Валерія Онуфрієнка була проведена у четве...

Засідання робочої групи з питань увіковічнення пам’яті загиблих військовослужбовців Южноукраїнської міської територіальної громади

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

21 вересня в залі засідань виконавчого комітету відбулося чергове засідання робочої групи з питань у...