Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Пройшло заняття Школи відповідального батьківства «Новорічні мрії збуваються»
AA

Пройшло заняття Школи відповідального батьківства «Новорічні мрії збуваються»

Новорічні канікули - це не тільки радість для дітлахів, а й питання для батьків, чим же зайняти своїх дітей, щоб канікули пройшли не дарма.

Тому 14 грудня, на передодні новорічних свят, пройшло останнє в цьому році заняття Школи відповідального батьківства «Новорічні мрії збуваються». Дитячий майстер-клас з виготовлення новорічних подарунків своїми руками проводила В’юн Віолета Миколаївна, мати-вихователька сім’ї дитячого будинку сімейного типу, яка із задоволенням передала свій  досвід з вироблення новорічних прикрас та надала молодим матусям декілька корисних порад для розвитку та  виховання дітей. Віолета Миколаївна зазначала, що взаємодія з дорослими, рідними людьми є умовою забезпечення якісного життя дитини, приносить щось нове і необхідне для її подальшого розвитку.

Заняття пройшло в теплій, доброзичливій та новорічній атмосфері. Батьки мали змогу перейняти цікавий досвід, виготовили  своїм діткам різдвяні листівки та отримали задоволення від спільно проведеного разом часу.

 

 

 

 

Читайте також

Ти як? Інформаційна гігієна

Южноукраїнський міський центр соціальних служб

27 червня фахівцем із соціальної роботи Денного центру соціально-психологічної допомоги особам,...

Увага ветеранам!

Южноукраїнський міський центр соціальних служб

Онлайн курси програмування та ІТ-професій з гарантією працевлаштування від Mate...

​​​​​​​Соціальні послуги для полонених, цивільних, яких незаконно утримує агресор, звільнених з полону та членів їхніх родин: як можна отримати?

Южноукраїнський міський центр соціальних служб

Міністерство соціальної політики України робить все можливе, щоб військовоп...