Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Проведено міський конкурс «Волонтер року»
AA

Проведено міський конкурс «Волонтер року»

18 листопада 2020 року було проведено міський конкурс «Волонтер року». На засіданні організаційного комітету розглянуто 5 конкурсних пропозицій. За результатами голосування членів комітету було визначено переможців у наступних номінаціях:

«Кращий волонтер у сфері охорони навколишнього середовища» - Віра Кокол – волонтер доброволець разом з Наталею Петровою та іншими активістами докладає чималих зусиль задля підтримки чистоти та екології нашого міста.»

«Кращий організатор волонтерського руху» - Отець Ігор Ворона – духовний лідер волонтерської команди «Мирне небо», неодноразово був в зоні проведення АТО, де проводив церковні служби, опікується волонтерами нашого міста, один із засновників благодійного фонду «Мирне небо».

«Краща волонтерська організація (група)»:

І місце – Громадське формування по охороні громадського порядку міста Южноукраїнська приймає активну участь в патрулюванні міста та охороні громадського порядку на КПП під час забезпечення карантинних заходів. В 2015 році члени формування по охороні громадського порядку взяли на себе самостійне патрулювання міста, в зв'язку з реорганізацією правоохоронних органів.

ІІ місце – Южноукраїнська міська громадська організація волонтерів «Пенсіонер – пенсіонеру» проводять діяльність в підтримці та всебічній допомозі особам похилого віку.

 

Читайте також

Інформація про стан виконання Програми поліпшення стану безпеки, гігієни праці та виробничого середовища в Южноукраїнській міській територіальній громаді на 2022-2024 роки

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

З метою реалізації комплексу заходів щодо зниження рівня виробничого травматизму і професійної захво...

До уваги ветеранів війни, членів їх сімей та членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України!

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

20 березня 2024 року командою Мінветеранів спільно з Товариством Червоного Хреста України запрова...

Засідання круглого столу по підведенню підсумків проведення заходів до Всесвітнього Дня охорони праці

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Щороку 28 квітня в Україні відзначається Всесвітній день охорони праці. Відповідно до рекомендацій М...