Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Проведена пізнавальна туристична екскурсія містом Южноукраїнськом
AA

Проведена пізнавальна туристична екскурсія містом Южноукраїнськом

3 липня для слухачів V літньої ядерної школи «Молодь і майбутнє атомної енергетики» спеціалістом управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради проведена пізнавальна туристична екскурсія містом Южноукраїнськом.

В екскурсії взяли участь студенти та викладачі вищих технічних навчальних закладів України та Чеської Республіки (всього 50 осіб).

Гості відвідали найпривабливіші об’єкти міста: Храм «Христа Спасителя»,  інформаційний центр «Імпульс», ПК «Енергетик», галерею «Гард», Южноукраїснький міський історичний музей.

Туристи повернулися вражені та втомлені. Попереду в них ще близько двох тижнів знайомства з Южно-Українською АЕС та НАШИМ містом.  

Доречі, V літня ядерна школа «Молодь і майбутнє атомної енергетики» вперше проводиться в місті Южноукраїнську і  триватиме з 3 липня до 15 липня.

Основним завданням літніх ядерних шкіл є обмін інформацією та отримання нового досвіду і знань.

Крім навчальної програми учасники літніх ядерних шкіл мають можливість активно відпочити, розширити коло друзів, ознайомитися з історичними пам’ятками краю під час екскурсій.

Проведення літніх ядерних шкіл «Молодь і майбутнє атомної енергетики» започатковано у 2011 році президентом ДП «НАЕК «Енергоатом» Юрієм Недашковським для студентів та викладачів галузевих вищих навчальних закладів України з метою зміцнення партнерських взаємин між НАЕК «Енергоатом» та профільними українськими ВНЗ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Читайте також

Місто Южноукраїнськ відвідали юні екскурсанти Миколаївського обласного центру туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

Вже вдруге місто Южноукраїнськ відвідали юні екскурсанти Миколаївського обласного центру туризму, кр...